Tabu
lifestyle

Targ de toamna Cutezatoarele la Uranus 144

Primul targ de toamna sub sigla Cutezatoarele isi deschide portile la Uranus 144, pe una dintre cele mai vechi strazi din Bucuresti, intr-o locatie inedita.

Te asteptam pe 11 si 12 septembrie, de la ora 13 in sus, sa iti alegi o garderoba completa si originala de toamna de la peste 20 de colectionari de vintage, tineri designeri sau creatori de accesorii handmade, sa-ti faci plinul de rechizite si jucarii, dar si sa savurezi o limonada pe sezlong cu picioarele in nisip si sa depanam amintiri de la mare. Bonus: spatiu de joaca pentru copii si cinema in aer liber.

Cand: sambata si duminica, 11 si 12 septembrie, de la 13:00 si pana tarziu
Unde: Uranus 144, strada Uranus, nr 144 (langa Bursa de Marfuri)
Participanti: About Vintage, Acaju Boutique, Antante, Bianca Popp, Fabrica de Zorzoane, Haine Vintage, Iepurele Alb,  Deco Vintage, La Betty Boop, La Vie en Rose, La Petite Ebouriffee, Le Fabuleux Magasin de Mireille, Minelli Boutique, Mon Jardin, Vintage Capella, Vintage Mag, What is vintage si multi altii.
Parteneri: 121.ro, Casa vesela, Fashion&beauty, Hipmag, Metropotam, Schimba hainele, Proiecte constructii, Pudel, Stil feminin, Zile si nopti
Organizator: haine-vintage.ro

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton va avea gemeni! Inseminare artificiala?

Tina Leopard – Modelul care seamana cu un EXTRATERESTRU

Cindy Crawford, sexi aproape goală

realitatea

Dani Otil, dispus sa fie privit cand face sex cu Mihaela Radulescu!

Antalya de dincolo de prejudecăți

realitatea

Expoziție de design fabulos la Milano

realitatea

Scrie un comentariu