Home > Agenda > stiri > Cruciada catolica impotriva MADONNEI

Cruciada catolica impotriva MADONNEI

Este o “perversa” si o ”antiicoana a Fecioarei”, spun traditionalistii polonezi. Un grup de ultracatolici polonezi se roaga impotriva organizarii unui concert al Madonna, la 15 august, la Varsovia. In opinia lor, spectacolul ar fi o blasfemie pentru in aceasta zi este celebrata Fecioara Maria, informeaza NewsIn.
"Madonna, cantareata, este o perversa. Incearca sa scandalizeze, isi expune corpul, erotismul. Ne putem astepta la toate acestea in timpul concertului. La fel de bine s-ar putea masturba pe scena, daca este sub efectul stupefiantelor", declara Marian Brudzynski, seful comitetului Pro Polonia pentru apararea credintei si a traditiei.
Comitetul cere oficialilor capitalei poloneze sa anuleze concertul “scandalos" al cantaretei programat la o data sfanta pentru catolici. Nici Biserica, nici partidele politice de dreapta, nici chiar nu sustin initiativa grupului lui Brudzynski. El i-a trimis o scrisoare presedintelui Lech Kaczynski in care ii cere sa intervina pentru anularea concertului. "Madonna este o anti-icoana a Fecioarei, a dovedit-o in repetate randuri cand si-a batut joc de credinta catolica", sustine extremistul polonez.

citeste mai multe pe 24fun.ro

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Cruciada catolica impotriva MADONNEI

by realitatea   1 min
0