Home > Agenda > stiri > Teatrul “Radu Stanca”la Liverpool

Teatrul “Radu Stanca”la Liverpool

Teatrul Național „Radu Stanca“ din Sibiu a fost inclus în programul Capitalei Culturale din 2008 – Liverpool, unde în luna iunie va prezenta cinci spectacole, timp de zece zile. Conducerea teatrului speră că va participa cu un spectacol în Savanger (Nor­vegia), oraș care împarte cu Liverpool titlul de Capitală Culturală Europeană. Dacă în Anglia sau Norvegia poate ți-e mai greu sa tragi o fugă, încearcă să prinzi repre­zen­ta­ții­le spectaco­lelor chiar la Si­biu. Acestea sunt „Balul“, „Elec­tra“, „Viața cu un idiot“, „Așteptându-l pe Go­dot“ și „Nasul“.


Loading...

3 Responses

 1. amy

  Ma numesc Delia sa spunem si am 29 de ani neimpliniti, ce-i drept. Si ghici…sunt si eu virgina. Culmea am un iubit de 10 luni de zile. Probabil e mare mirarea citind aceste randuri….cum de mai afirm ca sunt virgina.

  Ei bine, fara sa fi primit vreo educatie religioasa stricta de la parinti, am pus eu pe primul plan implinirea ca femeie prin acest act doar cu barbatul care dovedeste vrednicia de a primi acest dar(caci eu il consider un dar). Rabdarea fata de dorinta mea, respectul, il proclama ca fiind barbatul vietii mele.

  De aceea draga mea virgina, nu te teme de “gura lumii”. Desi incepi sa te crezi o persoana cu handicap, trebuie sa astepti “persoana”.
  Desi toata lumea imi explica ce mare placere pierd si ca nu voi mai putea recupera ce am pierdut in toti acesti ani, crede-ma ca placerea emotiilor traite facand alte lucruri in doi, este de 1000 de ori mai intensa.

  Toti ne zbarcim dar e frumos cand ramanem cat mai mult timp copii.

  Te incurajez si-ti spun ca Dumnezeu apreciaza acest lucru la tine si nu te va lasa singura, crede-ma!

  M-am creeat acest cont special ca sa te incurajez pe tine. O sa il sterg de indata ce trimit acest mesaj.

 2. oanadimcea

  Ghici? Am si eu 27 de ani si sunt virgina:D. Fii mandra de tine si cel care te va avea va fi un norocos.

Comenteaza acest articol

Teatrul “Radu Stanca”la Liverpool

by realitatea   <1 min
3