Tabu
BEAUTY

Vedete și tendințe în hairstyle la Gala Wella 2013

Aseară, la Club Bamboo, sub bagheta de maestru de ceremonii a Mihaelei Rădulescu, trendurile anului 2013 în hairstyling au pășit în scenă. Și toată lumea a aplaudat „Sunetul culorii”, acesta fiind conceptul Galei Wella din acest an.

Rând pe rând, cele patru trenduri vedetă ale anului 2013 au intrat în scenă: Decibel, Fusion, Echo și Allegra. Imagini ale creativității, sunetului și culorii, toate traduse vizual printr-o sinergie a imaginii și a tunsorii, la care s-a alăturat vraja dansului și a muzicii care au desăvârșit efectul de magie al serii.

Primul trend care a intrat în scenă a fost Decibel – o cale spre glam-ul anilor ’70. Decibel este un trend provocator, dinamic, inspirat din lumea digitală. Culori neon provocatoare și puternice, intense și creative. Vedeta imagine a trendului a fost Giulia.

A urmat Fusion. Acest trend aduce împreună două lumi aparent opuse – cultura vestică de înaltă clasă și spiritual asiatic reinventat. Ca reprezentații am avut tunsori cu tăieturi exacte, realizate cu precizia unui laser, breton în straturi cu formă asimetrică, în nuanțele pale, pastel, ce fuzionează cu tonurile strălucitoare de oliv sau prună. Fusion a fost un trend ce a avut-o ca purtătoare de cuvânt pe Aylin Cadir.

Echo, un alt trend ce va marca acest an, se manifestă în monotonuri, simplitate, austeritate. Nuanțele naturale se opun celor de brunet cu irizații verzi, purpurii sau cenușii și a fost întruchipat de DJ Wanda.

Al patrulea trend, Allegra, este o escapadă în opulență. Hairstylingul acestui trend înseamnă crearea de ornamente din păr. Cu alte cuvinte, părul devine un accesoriu care completează prezența feminină. Aici, diafana Oana Ioniță a reprezentat imaginea Allegra.

Gala Wella 2013 a adus pe scena 20 de ani de istorie Wella Professionals. Cei mai renumiți hairstiliști de top din România – Adi Pop, Septimiu Zavate, Alina Călin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Răzvan Andrei, Mirela Gonciulea, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rău, Arabella Zadic – coordonați de Constantin Ilie și Dana Dincă dau aripi creatorilor de frumos din România.

ARTICOLE SIMILARE

TOP tari cu cele mai frumoase femei din lume

Beauty Report: Angelina Jolie si Brad Pitt la Governors Awards 2013

Yes To Cucumbers în magazinele Sephora

realitatea

Pudre care aduc soarele in obraji

realitatea

Bianca Ionita vorbeste despre tratamentul care o ajuta sa slabeasca

Carmen Bruma, în a 38-a săptămână de sarcina. Vezi ce burtică are prezentatoarea tv

Scrie un comentariu