Tabu
BEAUTYWhat's hot

Tendinte Londa – Top nuante de par in 2014

Pentru 2014 Londa Professional propune look-uri usor de purtat, destinate vietii de zi cu zi. Cele trei directii de stil sunt Privée, Bounty’ful si Free Estate.

Privée vorbeste deopotriva despre intimitate si public. Este o directie care iti permite sa te joci cu parul. In functie de starea de spirit, putem straluci in vazul tuturor sau putem sa ne retragem in intimitate. Din punct de vedere cromatic in aceasta linie se regasesc nuante de roz zmeura combinate cu cele de tonuri de bej cald, iar tonurile de portocaliu aprins contrasteaza cu tonurile naturale.

Bounty’ful combina opulenta subtila cu materiale de baza. Styling-ul acestei directii este reprezentat de valuri, bucle si onduleuri lejere. Paleta de culori reuneste nuante de maro-tabac, vanilie si roz-cupru. Alternarea tonurilor inchise cu cele deschise este importanta pentru a crea adancime si miscare in par.

inseamna sa fii cool si casual. Este o abordare fresh, foarte tinereasca. Mizeaza pe contrastul de tonuri si accente. Colorarea parului se face in nuante energice. Nuantele vii de albastru si tonurile de portocaliu sunt contrabalansate de culori terne care te duc cu gandul la piatra, beton si nisip.

Tie care ti se potriveste?

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dumitrescu, prima vacanta cu noul iubit! Nu-si mai ascunde relatia

Ce s-a intamplat cu o femeie dupa ce a postat imagini cu ea dupa OPERATIA LA SANI!

realitatea

COCO AUSTIN a demonstrat ca nu are implanturi in fund!

Invata sa te machiezi ca Marilyn Monroe

realitatea

DAN BITTMAN concediat si inlocuit cu BRENCIU

De ce nu ar trebui să mai purtați rimel rezistent la apă

Andreea Damian

Scrie un comentariu