Tabu
PEOPLESlider

Teo Trandafir revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta alături de Ilinca Vandici

Teo Trandafir se întoarce în lumea televiziunii cu o nouă emisiune incitantă, alături de Ilinca Vandici.

După o perioadă de absență din fața camerelor de televiziune, Teo Trandafir revine mai puternică ca niciodată, hotărâtă să încânte publicul cu un nou proiect captivant. Împreună cu Ilinca Vandici, vedeta formează o echipă dinamică și plină de viață, gata să pună în scenă un show de excepție.

Odată cu lansarea iminentă a emisiunii „Follow Us!” la Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici promit o experiență de neuitat. 

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la Follow us!”, a declarat Teo Trandafir.

„Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la Follow us. Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! Follow us!, la Kanal D2!”, a spus şi Ilinca Vandici.

În toamnă, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost scoasă din grila de programe Kanal D, după 10 ani de difuzare. Prezentatoarea TV s-a angajat ulterior la Radio Impuls și a prezentat emisiunea „Bară la bară”, alături de Mihai Hînda.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Iuliana Beregoi, colaborare inedită cu André! Cum sună noua versiune „Moșule, ce tânăr ești!”

Andreea Damian

De ce mâncăm mai mult decât avem nevoie – e bine să citiți asta acum, de sărbători

realitatea

Ce studii are, de fapt, Smiley. Meseria de bază a artistului nu are legătură cu muzica

Andreea Damian

„Nu fac duș și o săptămână”. Charlize Theron ne împărtășește trucurile de frumusețe

Andreea Damian

Vedetele din România care fac primul Crăciun cu bebelușii

Andreea Damian

Cine este femeia care a depășit-o pe moștenitoarea L’Oréal, devenind cea mai bogată femeie din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu