Tabu
Image default
FASHION

Top 10 cei mai excentrici pantofi creați de Christian Louboutin

Designerul sărbătorește 20 de ani de activitate în lumea pantofilor. A fost și este un vizionar, iar pantofii creați de Louboutin nu sunt tocmai comuni sau întotdeauna purtabili. Sunt însă fabuloși!

Unii îi cataloghează drept artă, alții îi văd drept arme. Probabil cunoașteți episodul în care unui producător era cât pe ce să îi fie confiscați pantofii Louboutin de către echipa de securitate de la aeroport.
Taz Arnold, artist, designer și producător a fost la un pas de a-și lua la revedere de la perechea sa de Louboutins, când echipa de securitate de la aeroport i-a catalogat drept “o armă”, datorită faptului că întregul pantof este acoperit de țepi metalici. Într-un final pantofii au rămas la stăpân, evitând o pierdere de 1200$. Da, acesta era prețul modelului respectiv.

Așadar, pantofii Louboutin pot fi mai degrabă un motiv de conversație decât o piesă purtabilă, iar noi am ales 10 dintre cele mai excentrice modele create de designer, pe care le puteți purta, dar pe riscul dumneavoastră.

foto: @tazarnold [Twitpic], fashionista

Text: Ioana Bora


ARTICOLE SIMILARE

Rochia cu 50 de fețe!

Top 10 vedete bine îmbrăcate la premiile Emmy

realitatea

PARIS FASHION WEEK: Aganovich toamna/iarna 2012-2013 (VIDEO)

realitatea

Jerry Hall, Chéri, Lagerfeld și gențile Chanel

realitatea

Vârsta limită până la care putem purta blugii skinny

Andreea Damian

Celebritățile și-au luat liber o săptămână pentru prezentările de la Paris

realitatea

Scrie un comentariu