Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 cel mai bine îmbrăcate femei ale tuturor timpurilor

TOP 10 cel mai bine îmbrăcate femei ale tuturor timpurilor

10. Victoria Traina, fiica renumitei scriitoare Danielle Steel trăiește din modă, iar partea cea bună e că știe și-și permite să ia ce e mai fenomenal din fiecare colecție. Victoria Traina știe modă și, din fericire pentru ea poate să-și cumpere o geacă Marc Jacobs de 16.000 de dolari fără să clipească. Victoria nu ratează nicio prezentare de modă, asta înseamnă școală de modă, iar despre Victoria putem spune că învață pe brânci.

09. Marchesa Luisa Casati este, probabil, primul fashion icon din istorie. Rămasă orfană la 15 ani, Luisa s-a căsătorit cu un marchiz 5 ani mai târziu, iar apoi ocupațiile ei principale au fost să facă uz de opulență și să șocheze lumea. Avea bărbați servitori pe care îi ținea mereu goi, purta șerpi pe post de bijuterii și purta haine de blană fără nimic pe dedesubt. În timpul normal purta rochi care ar face cinste oricărei colecții haute couture.

08. Chiar dacă declară în timpul cinelor de la restaurantul Armani că moare de drag să stea cu copiii și să dea cu aspiratorul, Cate Blanchett este un adevărat cameleon în filme și un veritabil fashion icon pe covorul roșu. Marele ei avantaj este că poate combina o rochie de 14 mii de dolari cu o coafură făcută de ea însăși și tot arată impecabil.

07. Grace Kelly are tot ce-i trebuie pentru a fi un fashion icon. Frumusețea americană clasică, proporții de model, roluri memorabile în filme extraordinare, o nuntă și un mariaj de vis cu un prinț și o geantă Hermes care îi poartă numele. Grace avea stil atât în viața ei de prințesă de zi de zi, cât și pe marile ecrane unde a făcut istorie cu costumele din The Philadelphia Story, Mogambo și To Catch a Thief.

06. Jackie Onassis este cu siguranță cea mai bine îmbrăcată primă doamnă a tuturor timpurilor. Din păcate, Jackie a devenit un fashion icon ca rezultat al propriei nefericiri. Cum primul soț, John F. Kennedy o înșela frecvent cu diverse personaje gen Marilyn Monroe, iar cel de-al doilea, Aristotle Onassis era mereu plecat în călătorii de afaceri, Jackie se refugia în shopping. Era un adevărat fan Chanel, Givenchy și Dior.

05. Amanda Harlech
este o lady englezoaică, dar care iubește enorm Parisul. Fapt pentru care, atunci când nu locuiește la ferma ei din Anglia, stă la Ritz unde se simte foarte bine. Ceea ce este mai important este faptul că indiferent de locul în care se află, este foarte bine îmbrăcată. Gusturile ei impecabile în materie de fashion au origini nobile. Amanda este mâna dreaptă și muza eternă și feminină a lui Karl Lagerfeld.

04. Criticii spun că doamna Catherine Deneuve este stilată într-un mod minunat și că încă din tinerețe este un exemplu perfect de cum o femeie poate fi sofisticată și sexy în același timp. Este adevărat că a ajutat-o și anturajul. A început prin a fi muza lui Yves Saint Laurent, după care a devenit prietena lui cea mai bună și a fost căsătorită cu David Bailey, unul dintre cei mai influenți fotografi fashion ai tuturor timpurilor.

03. După ce a luat Oscarul în 1953 pentru Vacanță la Roma, Audrey Hepburn a devenit una dintre cele mai fotografiate femei din toate timpurile. Chiar și în zilele noastre Hepburn este considerată cel mai important fashion icon al secolului 20. Este, practic, imposibil să vorbești despre stilul Audrey Hepburn fără să te gândești la Hubert de Givenchy cu care actrița a colaborat pentru aproape toate filmele ei.

02. Bianca Jagger
este considerată, ÎNCĂ, una dintre cele mai influente personalitați ale tuturor timpurilor în fashion. În anii ’70 și ’80, Bianca era renumită pentru stilul ei androgin și pălăriile lăbărțate. Atu-ul Biancăi este atitudinea. La aniversarea ei de 30 de ani s-a dus călare pe un cal în Club 54, purtând o rochie Halston și acompaniată de un bărbat gol. Ea este cea care a lansat moda sacourilor purtate fără sutien, după ce a purtat un costum Yves Saint Laurent la nunta ei cu Mick Jagger.

01. Daphne Guiness este considerată de mulți cea mai bine îmbrăcată femeie a zilelor noastre. Moștenitoare a imperiului berii cu același nume, Daphne are ca îndeletniciri profesia de jurnalist și statutul de fashion icon. Pe lângă moda pe care o exploatează maxim, are un adevărat cult al armurilor. Este una dintre cele mai curajoase purtătoare de haute couture și nu se dă în lături de la a purta nicio inovație vestimentară a unor designeri de genul lui Alexander Mc Queen sau Nina Ricci.

Articole asemanatoare
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă
meme
O colecție de modă inspirată de cele mai populare meme-uri a făcut furori la Paris

Comenteaza acest articol

TOP 10 cel mai bine îmbrăcate femei ale tuturor timpurilor

by realitatea   3 min
0