Tabu
lifestyle

Top 10 costume de Halloween purtate de vedete

10. Alyssa Milano preferă de Halloween un look relativ cuminte cu accente inocente de, probabil, zână!

09. Jamie Lee Curtis, nehotărâtă în ceea ce privește farmecul pe care îl mai are pe ecrane, s-a hotărât să se farmece cu mâna ei cu ajutorul unui costum de vrăjitoare.

08. Dave Navarro. Poate că dacă își lăsa catarama la locul ei, n-ar fi distras atenția de la coarne, parte importantă din costumul de diavol.

07. Christina Aguilera a ales o plasă de păianjăn ca să-și mascheze sarcina, dar nu putem spune cu exactitate despre ce costumație e vorba. Un fel de vrăjitoare a insectelor!

06. Jadei Pinket nu-i ajunge că salvează oameni prin filme, ea se vrea supereroină și în viața de zi cu zi. De data aceasta este Supermana!

05. Pe Gwen Stefani o cam mănâncă! Nu vă întrebați ce, ci cine! Pentru că de Halloween divei i s-a năzărit să se îmbrace în ou-ochi!

04. Blake Lively s-a îmbrăcat frumos în Cleopatra. Cel mai interesant accesoriu al ultimei dive americane rămâne, totuși, Martha Stewart îmbăcată în Meduza!

03. Katy Perry se dă iar gay! Doar că de data asta îi plac bărbații, ea fiind Freddie Mercury.

02. Tori Spelling nu s-a mulțumit cu un costum doar pentru ea. Fosta glorie Beverly Hills-ului și-a transformat toată familia în stup.

01. Nici Heidi Klum n-a plecat singură de-acasă îmbrăcată ca toate visele(mărul cu șarpele). Ea l-a luat cu ea și pe Seal costumat în junglă blondă.

ARTICOLE SIMILARE

Meryl Streep se iubește în sfârșit

realitatea

Un copil de 2 ani fumează 40 de țigări pe zi. FOTO

realitatea

Mel Gibson regretă amarnic că a făcut un copil cu Oksana

realitatea

Cea mai haioasa POZA de la o NUNTA!

SOLO ONLINE

realitatea

Paris Hilton și-a arătat bikinii la Cannes

realitatea

Scrie un comentariu