Home > Agenda > Top 10 momente muzicale amuzante in filme

Top 10 momente muzicale amuzante in filme

Filmele care ne sunt dragi si ne raman in minte nu sunt neaparat cele care au castigat vreun Oscar. Am vrea sa revedem un film de obicei din cauza unei scene care ne-a impresionat. Si in multe cazuri aceasta scena ramane asociata cu o anumita melodie. Nimic mai potrivit decat o melodie cunoscuta plasata intr-un film la momentul potrivit. Am incercat sa fac un top cu momente muzicale din filme care m-au amuzat si care sper sa fie amuzante si pentru voi si care sa va ajute sa alegeti filme pe care ati vrea sa le revedeti.

1. Anger Management (1997) – Cand am vazut prima oara scena in care Jack Nicholson ii da lectii de relaxare lui Adam Sandler, punandu-l sa cante, surprinderea a fost totala. Foarte haios Anger Management, iar interpretarea celor doi este dementiala. Deci pentru lipsa de incredere si alte urgente incercati: “I Feel Pretty”, din West Side Story.

2. My Best Friend’s Wedding
(2003) – Rolul de mica scorpie, fermecatoare si insinuanta pe care Julia Roberts il joaca in My Best Friend’s Wedding i se potriveste de minune. Modul in care incearca sa faca fata provocarilor, mimand reciprocitatea sentimentelor si lasandu-se curtata de Rupert Everett, in rol de gay carismatic, provoaca un comic de situatie si de limbaj exploziv. Va veti amuza si veti rade in hohote, iar scena in care acesta interpreteaza la masa melodia I Say a Little Prayer for You, a Arethei Franklin este un must-see.

citeste mai departe pe 24fun.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Top 10 momente muzicale amuzante in filme

by realitatea   1 min
0