Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 tătici sexy de la Hollywood

10. Robert Downey Jr. Deși a fost un adevărat rebel în tinerețe și mai are unele scăpări și în ziua de azi, viața de familie a lui Downey stă frecvent sub semnul discreției. Cu toate astea despre el s-a auzit că ar fi un tată excelent. De cât de sexy e, nu mai e nevoie să spunem nimic. E suficient să ascultăm cu oftează femeile în sălile de cinema.

09. Matthew McConaughey. De când a devenit tată, scandalurile și petrecerile din viața actorului au scăzut drastic. Probabil își dedică atât de mult timpul meseriei de tată încât nu mai are timp de prostii cu băieții. 

08. Matt Damon.
Domnul Damon e un familist convins. Are deja doi copii cu soția sa, Luciana, iar un al treilea este pe drum. Fizic, Matt Damon nu s-a schimbat deloc de când e tată, ba chiar arată din ce în ce mai bine. Emoțional însă, e mult mai împlinit, iar copii îl fac să se simtă nu sexy, ci matur.

07. Gavin Rossdale.
Domnul Gwen Stefani încinge nu doar fanii din sălile de concert, dar și pune pe jar milioane de femei din întreaga lume. A fost votat de zeci de ori drept unul dintre cei mai sexy muzicieni din toate timpurile. Postura de tată nu face decât să înmoaie și mai tare inimile și genunchii sexului slab.

06. Patrick Dempsey. O vindeca el zeci de pacienți, dar îmbolnăvește de inimă rea milioane de femei în întreaga lume. Ca mulți alții din acest top e un bărbat fidel, familist care abia așteaptă să scape de sub luminile reflectoarelor și să se relaxeze în sânul familiei alături de copiii lui.

05. Hugh Jackman. A fost ales acum vreo doi ani drept cel mai sexy bărbat în viață, așa că, la momentul respectiv, a fost și cel mai sexy tată în viață. El a declarat la momentul cu pricina că habar nu avea că lumea îl percepe în acest fel, dar că se bucură pentru acestă titulatură.

04. Johnny Depp. Va fi sexy până la adânci bătrâneți și, probabil, chiar și după. Actorul este înnebunit după cei doi copii pe care îi are cu Vanessa Paradis, iar de multe ori chiar se enervează la culme că celebritatea nu îl lasă să își crească copiii așa cum și-ar dori. Ca un tată normal și anonim, adică.

03. Brad Pitt. Este pe lista celor mai sexy tătici pentru că a fost mereu pe lista celor mai sexy bărbați, iar șase copii nu vor schimba niciodată acest lucru. Actorul pare să facă față cu brio acestui rol, deși George Clooney a declarat că, ori de câte ori vrea să își aducă aminte de ce nu face copii, se duce în vizită la Brad.

02. Ryan Phillippe. Băiatul ăsta a fost sexy de când se știe. Și burlac. și însurat, și divorțat, și tată. Look-ul lui inocent și adolescentin nu ne prea lasă să ne gândim că are doi copii, dar îi are! Deși divorțat de Reese Whitherspoon, prietenii fostului cuplu spun că cei doi sunt niște părinți excepționali.

01. David Beckham.
Ce să mai spunem despre David? Până și Ellen Degeneres a vrut să îl vadă dezbrăcat. Singurul lui defect e fata aia, Victoria, cu care s-a căsătorit și cu care are trei copii. David are mai multe calități decât ați crede. E un fotbalist sexy, un soț sexy, un bărbat sexy și un tată sexy.

BONUS. Tom Cruise.
Dacă nu știți cine este vă amintim că este tatăl lui Suri Cruise, fetița aceea mică de la Hollywood care nu poartă haine dacă acestea nu au semnătura unui designer celebru. Înainte de a fi tatăl lui Suri, Tom a fost unul dintre cei mai doriți bărbați de pe planetă.

ARTICOLE SIMILARE

Janet Jackson, record la vânzări

realitatea

Lady GaGa: Mai bine mor decât să nu port tocuri

realitatea

Spovedanie la Tanacu

realitatea

Două noi videoclipuri cu Michael au apărut pe Internet

realitatea

Vedeta GOALA pe acoperis! Galerie FOTO

realitatea

Încă o oră și jumătate de sales caritabil!

realitatea

Scrie un comentariu