Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 vedete care nu o suportă pe Lady GaGa

TOP 10 vedete care nu o suportă pe Lady GaGa

10. Donny Osmond nu este atât de celebru pe meleagurile noastre, dar peste ocean este un nume destul de sonor în industria muzicală. El e de părere că videoclipul piesei "Telephone" este strigător la cer: "Nu mi-aș lăsa copiii să se uite la acest clip. Aceste două femei(n.r. Lady G și Beyonce) sunt exemple pentru milioane de adolescente și ar fi trebuit să se gândească mai bine la efectul pe care videoclipul îl va avea asupra acestora."

09. Spencer Pratt, deși e cuminte și reținut în declarații, nu s-a putut abține în privința lui Lady GaGa: "Îmi repugnă și nu are deloc clasă".

08. Lady GaGa este taxată și de membrii marcanți ai media. Sandy Rios, una dintre fondatoarele Fox News și o celebră realizatoare TV peste ocean este revoltată de imaginea lui Lady G. "Toată lumea se întreabă dacă are penis sau nu sau dacă și l-a tăiat sau nu. În plus dacă ne imaginăm scene de sex între ea și Beyonce e dezgustător, e otravă pentru mințile copiilor noștri."

07. Nici Michel Gondry n-o are la inimă pe GaGa. Cineastul francez a mărturisit că se uită la videoclipurile ei pentru că nu sunt făcute pe muzică. "Îmi pare rău că trebuie să am o opinie negativă în privința ei, dar, chiar dacă e populară, muzica ei nu e de calitate, iar piesele ei sunt prea convenționale".

06. M.I.A., interpreta despre care s-a scris de mai multe ori că are cea mai proastă voce din industria muzicală e de părere că Lady GaGa nu face doi bani. "Le copiază și ea cum poate pe Madonna și Grace Jones, dar muzica ei seamănă cu hiturile din Ibiza de acum 20 de ani. Nu e o inovatoare deloc, dar copiază bine. Vocea ei seamănă cu vocea mea mai mult decât vocea mea seamănă cu vocea mea". Åži când lumea zice că ești cea mai proastă cântăreață, asta chiar e o insultă.

05. Courtney Love ne-a obișnuit cu declarații șocante de tot felul. Nici Lady GaGa nu scăpat de gura ei. "Nu cred că muzica ei este atât de captivantă, dar de asta ascult rock", a măturisit Love.

04. În viziunea lui Tori Amos, febra Lady GaGa nu va dura mult: "E genul pe care eu îl numesc meteorit. Va distra lumea o perioadă și atât. Muzica ei e numai bună pentru depresivi". 

03. "Lady GaGa? Întrebarea asta o să-mi trădeze vârsta, dar cine e Lady GaGa? Îmi provoacă dureri de dinți!" Asta a declarat Noel Gallagher despre diva pop. Iar când te prefaci că n-ai auzit de cineva, e clar că nu-ți place persoana respectivă.

02. Marilyn Manson se simte efectiv insultat de existanța lui Lady GaGa. "Simt că oamenii încep să spună că eu sunt Lady GaGa și mă simt insultat pentru că eu nu arăt ca ea". Da, dar nici departe nu e…

01.
Despre Grace Jones putem spune că n-o înghite deloc pe noua divă a muzicii pop. "Aș prefera să lucrez cu cineva care e mai original și care nu mă copiază pe toate părțile. Mi-e indiferentă și nu mă gândesc niciodată la ea. Nu aș merge niciodată la un concert de-al ei". Deci chiar n-o place.

Articole asemanatoare
TOP 10 cele mai tari PACALELI de 1 APRILIE!
Top 10 Cele mai amuzante si ciudăţele pisicute / FOTO incredibile!
TOP 10 fetișuri ciudate
TOP 10 căsnicii scurte la Hollywood

Comenteaza acest articol

TOP 10 vedete care nu o suportă pe Lady GaGa

by realitatea   2 min
0