Tabu
LIFESTYLE

Top 3 avantaje ale achiziționării unui smartphone nou

Un smartphone excelent și achiziționat la un super preț este poate visul oricărei persoane care caută de ceva timp un astfel de device. Netul este plin de oferte, foarte multe dintre acestea oferind produse SH, la prețul aferent utilizării lor. Textele de vânzare pentru această categorie de smartphone-uri pot fi incredibil de convingătoare, de aceea, există foarte multe persoane care aleg să își cumpere un telefon la mâna a doua, doar pentru că prețul o permite. Însă sunt oare aceștia conștienți de riscurile la care se expun, atunci când cumpără un astfel de produs? Pentru că nimic nu se compară cu un smartphone nou, achiziționat de la un dealer autorizat. Iată și de ce:

Performanțe mult mai bune

Atunci când ești primul utilizator al telefonului tău mobil, poți fi sigur că performanțele sale tehnice sunt exact acelea pe care ți le dorești. Pentru că oricine știa că un smartphone își pierde din eficiență odată cu trecerea timpului, la fel ca orice alt produs supus unei utilizări îndelungate. De la baterie la display, de la căști la mufe, orice componentă a unui smartphone nou trebuie să fie într-o stare perfectă. În caz contrar, te poți bucura de încă un avantaj al achizționării unui produs direct din fabrică, pe care îl vei afla din paragraful următor.

Garanții oferite la momentul achiziționării

Dacă riști să îți cumperi un smartphone la mâna a doua, nu poți ști exact pe ce ai dat banii, pentru că oricât de seducător ar fi textul vânzătorului de ocazie, ce se poate ascunde în carcasa produsului îți poate aduce o gaură serioasă în buget. Diametral opus, un telefon nou vine odată cu garanția recuperării banilor, precum și cu garanția reparațiilor suportate de un service autorizat, avantaje permise în baza contractului de cumpărare. În cazul în care natura defecțiunilor nu te privește, poți fi liniștit, pentru că nu va trebui să scoți absolut niciun ban din buzunar pentru rezolvarea problemei.

Poliția nu chestionează posesorii de smartphone-uri noi

Nu sunt puține cazurile în care cumpărători ai unui smartphone de pe net, de la diverși comercianți de ocazie, s-au trezit în scurt timp vizitați de organele legii. Asta pentru că nimeni nu le-a putut garanta faptul că acel produs nu este furat, la momentul în care târgul a fost făcut. Pentru că o declarație la Poliție este probabil ultimul lucru pe care vrei să îl faci într-o zi, mergi pe varianta achiziționării unui smartphone nou. Vrei să îți cumperi un telefon Sony Xperia Z5? Nu trebuie decât să intri pe un site serios, să citești cu atenție clauzele de vânzare și să te bucuri de noul tău telefon.

Iată câte lucruri bune vin odată cu achiziționarea unui smartphone nou. Pentru că dădeam mai sus un exemplu cât se poate de elocvent (Sony Xperia Z5), iată câteva motive excelente pentru care să îl cumperi chiar acum. Este un telefon incredibil de elegant, ce oferă un raport calitate-preț foarte bun. Mai mult decât atât, Sony Xperia Z5 vine cu un display de 5.2’’, de 1080 X 1920 pixeli, dispunând în același timp de o memorie RAM de 3GB, precum și de două procesoare Quad-Core (1.5 GHz si 2 Ghz).

ARTICOLE SIMILARE

Oţil, despre chiloţi: «Eu am două perechi de 8 ani»

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Andreea Damian

Papagalii dependenți de opiu distrug fermele de maci din India

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 16 aprilie!

realitatea

Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligații ale Reginei

Andreea Damian

RAZVAN si DANI – scandal in avion! Au vrut sa-i dea jos la Sibiu, dupa un scandal monstruos!

Scrie un comentariu