Tabu
Image default
FASHION

Top modele 2009

Fashionspot a preluat un top 9 al celor mai apreciate modele în 2009, realizat de Modelinia.

La categoria Model as Muse: câștigătoarea este Lara Stone, care a avut apariții pe copertele celor mai importante jurnale de modă, devenind una dintre muzele lui Lagerfeld. Fiind declarată ,,model of the year’’ de British Vogue, dedicându-i-se un întreg issue Vogue Paris de către Carinne Roitfeld și devenind imaginea campaniei Louis Vuitton 2010.
Best Runway Moment: Miranda Kerr. A fost prezentă la toate prezentările de modă importante ale anului, va fi imaginea campaniei  Balenciaga primăvara 2010, și lista continuă.
 
Model Mom: Natalia Vodianova. Aparițiile în campanile publicitare în 2009, coveruri în jurnalele de modă, colaborarea cu Etam și o căsnicie perfectă cu Justin Portman, plus cei trei copii,  Lucas Alexander, Neva și Viktor.

Model Entrepreneur: Heidi Klum. Åži ea o mamă model, care își calculează nașterile astfel încât să reușească să apară în formă impecabilă la prezentarea anuală Victoria’s Secret. În plus, reality-show-l  Project Runway se menține excelent în topul audiențelor. Clever mom!

Breakout Model: Karlie Kloss. 17 ani și un început fulminant în modeling, combinând studiile cu prezentările de modă și desele apariții în pictorialele fashion din Vogue USA, realizate de Grace Coddington.

Biggest Do-Gooder: Naomi Campbell. Se pare că 2009 a fost anul transformărilor pentru Naomi, care a a avut numeroase inițiative caritabile, printre care colaborarea cu Louis Vuitton pentru White Ribbon Alliance sau donarea uneia dintre poșetele ei Hermes pentru o altă cauză nobilă.

Comeback Model: Jamie Bochert. Modelul american care nu-și dezvăluie vârsta (cel puțin site-urile cu modele nu o menționează), care a reușit performanța să fie fotografiată pentru campanii importante în 2009 și continuă și în 2010:  Marc Jacobs,  Gucci, Rodarte, Lanvin iar Steven Meisel a realizat un pictorial cu ea pentru Vogue Italia TwitPic-obsessed issue.

Model We Miss: Gemma Ward. Pentru că aceasta s-a dedicat actoriei. Deși nu a mai apărut pe podiumuri, a avut grijă să fie fotografiată în pictoriale speciale în revistele arty.

Best Model Collaboration: Kate Moss. Pentru contribuția adusă organizării  ,,2009 Costume Institute Gala’’. Pentru colecțiile realizate pentru Topshop și să nu uităm de ,,reînvierea’’ turbanului, care probabil că le va însoți pe toate uber fashionistele în 2010. 

ARTICOLE SIMILARE

O colectie pentru printese

O altfel de Anne Hathaway pentru GQ – FOTO

realitatea

Pamela merge mai departe pentru Vivienne Westwood

realitatea

Va fi Victoria Beckham designerul personal al lui Kate Middleton?

realitatea

MAIDANA – de unde s-au inspirat: Galerie FOTO!

SUKI WATERHOUSE, noua zeita glam-rock a modelling-ului international!

Scrie un comentariu