Home > beauty > Galerie foto: Top nuante extravagante de ruj pentru acest sezon

Galerie foto: Top nuante extravagante de ruj pentru acest sezon

Rujul reprezinta produsul de top al machiajului. Poti purta doar fond de ten si un ruj rosu si vei arata superb. Si in acest sezon acest produs este vedeta. Dar daca fiecare femeie are in trusa de machiaj un ruj rosu, in acest sezon va mai trebui sa adauge o nuanta usor extravaganta si folosesc acest termen nu pentru ca as propune nuante total atipice pentru un ruj, ci pentru ca voi vorbi de tonuri de catwalk, pe care putine femei ar indrazni sa le foloseasca.

Daca vom urmari un scurt preview al machiajelor folosite la Saptamanile Modei pentru colectiile de toamna-iarna ’13-’14, vom observa doua extreme: minimalism si extravaganta. De la machiaje naturale la machiaje puternice, cu nuante intense, totul pare a fi posibil in acest sezon, insa, daca vrei sa gasesti o punte comuna intre cele doua limite, apeleaza la ruj. Un ruj in nuante statement, cum ar fi movul, pe care l-am putut observa la prezentarea Veronique Branquinho, tonurile foarte inchise de rosu sau maro de la Zac Posen, Cushnie et Ochs si Fendi, sau chiar negru, observat la Moschino, pot fi solutia pentru un machiaj de catwalk.

Catwalk

Insa, cheia unui machiaj care sa impresioneze placut, nu sa socheze este pastrarea unei limite de nuanta. Adica, daca vei folosi culori indraznete de ruj sau gloss, cum ar fi tonurile inchise de rosu, maro sau mov, atunci restul machajului trebuie sa fie nude/natural – doar putin blush, cat sa sculpteze subtil pometii si doar mascara pentru ochi. Astfel, vei obtine un machiaj statement si nu unul adus in zona de grunge sau rock.

Foto: producatori

Articole asemanatoare
seducătoare
Ce au în comun cele mai seducătoare femei trendy? (P)
hermes
Rujul Hermès, un masterclass în luxul sustenabil
rujul roșu
Fascinanta și surprinzătoarea istorie a rujului roșu
rujul
Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

Comenteaza acest articol

Galerie foto: Top nuante extravagante de ruj pentru acest sezon

by   1 min
0