Home > beauty > Masaj creat de serpi – un nou serviciu spa

Masaj creat de serpi – un nou serviciu spa

Daca masajul creat de un terapeut nu este de-ajuns pentru o experienta necesara la un spa, care sa te detensioneze, un spa indonezian recomanda schimbarea acestui tip de masaj cu unul creat de pitoni.

Bali Heritage Reflexology & Spa din Jakarta ofera acest masaj mai putin ortodox, la pretul de 45 de dolari, ce presupune plasarea mai multor serpi pe corpul gol al pacientului. Conform descrierii, serpii nu doar ofera un masaj intens, pe care un terapeut nu l-ar putea realiza, dar provoaca si un val de adrenalina, declansat de frica, care ar putea ajuta la stimularea metabolismului.

Pitonii care variaza in lungime de la 58 de centimetri la 10 metri, fac parte dintr-un grup de serpi cunoscuti ca serpi constrictori, care in loc sa-si otraveasca prada cu venin, aceste reptile ataca victima prin sufocarea lor, apoi le devoreaza. Cand afli aceste lucruri, stii ca nu te duci la un masaj de relaxare si chiar te gandesti daca vei mai iesi de acolo viu.

Ca sa elimine aceasta temere, pitonii sunt bine hraniti cu 30 de minute inainte de tratament si doi membri din personalul spa-ului supravegheaza masajul. Daca nici aceste lucruri nu linistesc pacientul, gura sarpelui este bine inchisa si legata pentru a-l asigura ca nu-l va inghiti in timpul procedurii.

Tu ai incerca asa ceva?

[Via Yahoo News]

Articole asemanatoare
Masajul cu șerpi
Masajul cu șerpi – o metodă de relaxare sau o formă de auto-tortură?
4 motive pentru care ar trebui să alegi un scaun de masaj
De ce sa alegi cateva minute de relaxare pe scaunul de masaj si nu masajul la profesionisti?
Trei moduri in care sa te rasfeti

Comenteaza acest articol

Masaj creat de serpi – un nou serviciu spa

by   1 min
0