Tabu
BEAUTY

E mai “tunata” decat Bianca! Ce interventii si-a facut Nicoleta Luciu

Pana de curand, era suta la suta naturala, insa Luciu a devenit dependenta de interventiile estetice, reusind sa o surclaseze chiar si pe Bianca Dragusanu la acest capitol.

Astfel, toata lumea stie ca Nicoleta Luciu a facut eforturi supraomenesti ca sa slabeasca dupa cele doua sarcini, insa dieta nu a fost de ajuns ca trupul ei sa fie unul perfect si sa arate ca in anii adolescentei. Sanii si pielea nu au mai avut fermitatea de dinainte, astfel ca bruneta si-a facut o operatie de marire a sanilor si cateva tratamente cu laserul, pentru remodelare corporala.

Apoi, Luciu si-a scos cearcanele, printr-o procedura invaziva si, periodic, isi face injectii cu vitamine si minerale pentru hranirea si hidratarea pielii. Nu in ultimul rand, Nicoleta apeleaza cam de doua ori pe an la medicul plastician pentru a-si mari buzele, procedura la care a apelat, insa, nu de acum, ci de vreo cinci ani.

Se stie ce si-a facut un tratament impotriva vergeturilor de pe sani, insa nu a declarat public, deocamdata, ca, recent, si-a scos si cateva alunite pe care le considera atat inestetice, cat si periculoase.

Mai mult chiar, vedeta a apelat la estetician si pentru a scapa de corvoada epilarii, astfel incat a facut un tratament cu laser pentru a spune adio parului nedorit.

ARTICOLE SIMILARE

Tendințele MAC Cosmetics

realitatea

Kim Kardashian promovează chirurgia estetică, fără să ştie

Ce gustare ia Carmen Bruma la ore tarzii ca sa nu se ingrase! VEZI reteta ei

Botoxul – noua solutie pentru tenul gras si cu porii mariti

Insolență franceză

realitatea

COCO AUSTIN a demonstrat ca nu are implanturi in fund!

Scrie un comentariu