Tabu
BEAUTYWhat's hot

Gala Wella – Tendinte in hairstyle 2014

Gala Wella a devenit in timp un eveniment foarte important pentru industria de frumusete. Presa de profil isi gaseste usor locul in multimea de hairstylisti si daca va trebui numit un loc in care vei gasi cele mai inedite coafuri si combinatii de nuante de culori din tara, acesta ar fi Gala Wella. La acest eveniment nu doar coafurile celor care pasesc pe scena, ca reprezentatii ale tendintelor anuale, te impresioneaza, dar si cele ale hairstylistilor care stau ca spectatori. Un eveniment ca un Hairstyle Week unde o coafura banala pare greu de localizat.

Gala Wella a fost prezentata de frumoasa Mihaela Radulescu, care desi nu a avut o coafura foarte elaborata, a reusit, ca de fiecare data, sa fie o aparitie eleganta si sa demonstreze ca reuseste sa tina timpul prizonier, pentru a nu-i atinge deloc imaginea. Anul acesta, fiecarui sezon ii este dedicat un trend. Urban Native este viziunea pentru primavara/vara iar Borderline Beauty pentru toamna/iarna.

Trebuie sa recunosc ca m-au captat toate prezentarile si credeti-ma show-ul a durat destul de mult, insa tendintele pentru acest an sunt spectaculoase.

Urban Native depaseste statutul de trend si aspira sa devina un stil de viata pentru ca reprezinta expresia in coafura a unui curent ce are in centru oamenii timpului prezent ce sunt in cautarea unor momente de eliberare si detasare din viata urbana cosmopolita si conectata la tehnologia momentului. Acestia evadeaza intr-un stil de viata apropiat de natura, cu un ritm zilnic domol, avand astfel posibilitatea sa isi asculte mintea si trupul. Sezonul primavara/vara in aceasta noua viziune este caracterizat de o paleta cromatica foarte delicata. Nuantele sunt usor estompate si suprapuse comportand astfel o noua greutate. Pasteluri cretate si nuante fine de coral sunt asezate langa tonurile naturale. Nuante de crem luminoase sunt îndulcite frumos de soare. Stylingul nu este foarte finisat si are cateva accente texturate. Este relaxat iar formele devin fluide, flexibile si foarte naturale.

Borderline Beauty înseamna perspective noi si puternice. Normele de frumusete sunt contestate si ceea ce este considerat ca fiind neconventional devine din ce în ce mai dorit. Stilul de viata Borderline Beauty deschide frontierele catre o linie estetica mai neobisnuita ce propune un ideal de frumusete aproape imposibil si expune o viziune de nerecunoscut a viitorului. Combinand realul si virtualul, viitorul si trecutul, forma si culoarea, elementele mecanice cu cele organice, Borderline Beauty reprezinta frumusetea dar nu asa cum o cunoastem. Ideile conventionale sunt contestate pentru a face loc unor incursiuni experimentale în culoare, forma si stil. Griul este introdus în paleta de culori ca un catalizator si este alaturat unor culori luminoase si naturale precum blondul mustar, rosul caramiziu sau brunetul voalat. Rezultatul final este creativ, inspirational si neasteptat. Stylingul este definit prin texturile provocatoare si simetria neasteptata.

Cei mai renumiti hairstilisti de top din Romania – Adrian Pop, Septimiu Zavate, Alina Calin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Razvan Andrei, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rau – coordonati de Constantin Ilie si Dana Dinca au creat coafurile indraznete, creative si inspirationale, care au definit tendintele acestui an.

In cadrul Galei Wella a avut loc si prezentarea colectiei MenHOOD 20/14, o colectie de coafuri masculine inspirate de temperamentalii ani ’20. Creatorii acestei suprinzatoare reprezentatii au fost membrii echipei Wella Vision, o echipa noua de stilisti dinamici, devotati, instruiti ce si-a facut debutul pe scena Galei Wella. Trebuie sa recunosc ca mi-ar placea sa vad, pe strada, barbati care sa adopte macar cateva dintre aceste variante, pentru ca ar crea un adevarat style stament.

Gala Wella a culminat cu premierea concursurilor nationale de coafura.

Foto: Wella

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna se dezbracă pe Facebook!

Iată rețetele pentru patru produse cu protecție solară

Andreea Damian

S-a destramat cel mai cunoscut cuplu de sportivi! Motivul este incredibil de stupid!

Pregateste-ti tenul de vacanta cu HydraFacial!

realitatea

7 moduri în care pielea ta reacționează la situațiile de zi cu zi

Andreea Damian

Michael Douglas, despre Catherine Zeta-Jones: «Dacă nu avea ea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer»

Scrie un comentariu