Tabu
Image default
lifestyle

Top spectacole 2008 – 2009

Afrim rules

Intr-un top (pe care il “denunt” inca din sapou ca fiind subiectiv) al celor mai bune spectacole pe care le-am vazut in stagiunea 2008-2009, pe locul intai, la distanta mare de celelalte “competitoare”, se afla “Piata Roosevelt”, de Dea Loher, montat la Teatrul National din Timisoara de catre regizorul Radu Afrim.

Probabil ca Roosevelt cel adevarat nu a trecut niciodata prin acea piata rau famata din Sao Paolo dar, ca o razbunare a istoriei, fostul presedinte american a devenit dupa moarte un simplu loc de intalnire al narcomanilor si al dealerilor, al homosexualilor, al transexualilor si al curvelor de toate sexele. Desi poate parea ca un spectacol cu “ciudati” nu are nici o legatura cu patria noastra draga, Republica…Romania, veti fi foarte surprinsi sa recunoasteti, deep down, ca fauna aceea este mult mai “de-a noastra” decat ne-am putea imagina la prima vedere.

Pe lista mea de “must see” apar mai multe spectacole de-ale lui Afrim, nu pentru ca suntem amici, sau nu doar pentru ca suntem amici, ci si din motive obiective – pe de o parte pentru ca a fost foarte harnic (a scos spectacole cam in ritmul de o premiera la doua luni) si, pe de alta parte, pentru ca i-au iesit foarte bine.

CITESTE MAI DEPARTE pe 24fun.ro

ARTICOLE SIMILARE

Fertilizarea in vitro, un lux în România

realitatea

TOP 10 filme profitabile care au luat Oscarul pentru cel mai bun film!

realitatea

Vedete care au castigat sume mari la jocurile de noroc

realitatea

Am ajuns la TIFF – Cluj

realitatea

Cea mai frumoasa vedeta, CU MUSTATA in public!

Gerard Butler a gustat din bunatatile romanesti. Ce credeti ca i-a placut?

Scrie un comentariu