Tabu
Image default
FASHION

Totul nou!

1 Ecolochic

Pentru Tabu, Irina Marinescu, Mihaela Glăvan și Carla Szabo au mai creat câte o serie de obiecte ECOLOchic, din bannere reciclate. Au fost expuse la The Place în perioada 2-16 iunie. Banii obținuți din vânzarea tricourilor, a genților și accesoriilor vor fi donați proiectelor eco Tășuleasa Social și Copacul de hârtie.

2 Irregular choice shoes

,,Irregular Choise este mai mult decât un brand renumit. Este o stare de spirit.“ Brandul care face parte din preferințele mai multor vedete cum ar fi Misha Barton, Gweem Stefani și Lizzy Jagger se găsește acum și în București, în magazinul IDELIER.

3 ORANGE concept store

Orange concept storul din Calea Victoriei nr. 41 oferă acum mai mult spațiu de exprimare, atât pentru artiști cât și pentru cei care vin să-i vadă și să-i asculte. Tehnologia și arta se întâlnesc aici. Aici vei întâlni multe surprize plăcute, despre care poți afla și din noul site: www.orangeconcept.ro

4 Ummagumma

Nu este numele unui joc de copii, este numele noului magazin apărut în locul magazinului Zebra Society, unde poți găsi creații semnate Ana Maria Lungu, Zasha, Kinga Varga, Claudia Castrase, Florentina Giol, Diana Bobar, Aiurea by Naive Design și D-T-C.

5 Kuky Constantinescu

Lăsând de-o parte arhitectura impecabilă a inelelor din colecția trecută, Kuki Constantinescu a creat o nouă poveste prețioasă de data aceasta presărată cu medalioane din argint în care sunt montate pietre și minerale. O parte din această colecție o poți întâlni în magazinul ROZALB DE MURA.

ARTICOLE SIMILARE

THE THING în magazinul Rozalb de Mura

realitatea

Dana Savuica iti recomanda 8 piese de incaltaminte pe care nu trebuie sa le ratezi!

realitatea

Cum să porți fusta plisată în această vară

Andreea Damian

Porcușorul roz, model de bijuterii în Vogue Rusia septembrie

realitatea

Trend alert: Inspirație masculină

realitatea

Trend Alert: Printuri cu gene

realitatea

Scrie un comentariu