Tabu
LIFESTYLE

TRAGEDIA NEŞTIUTĂ DIN VIAŢA LUI NAE LĂZĂRESCU! A AVUT UN COPIL CARE I-A MURIT LA CINCI LUNI!

Renumitul actor Nae Lăzărescu a murit joi, 19 decembrie 2013, la vârsta de 72 de ani. Actorul a avut o viaţă intimă tumultuoasă şi a trecut prin mari tragedii.

Nae Lăzărescu a avut parte, de-a lungul vieţii, de patru divorţuri. A avut o viaţă sentimentală extrem de agitată şi marcată de evenimente foarte triste.

Astfel, el a avut un fiu care, însă, a murit la vârsta de doar cinci luni. Despre această dramă din viaţa lui a vorbit Nae Lăzărescu într-un interviu pe care l-a acordat revistei VIP.

„Cu a doua nevastă am avut un băiat, care a murit la cinci luni. ŞI când el era pe masă, mort, eu aveam spectacol. Cred ca m-a întărit Dumnezeu, nu ştiu ce să zic! Fetele de la balet plângeau, săracele, în culise şi eu nu aveam nimic… Ştiti cum se spune: «Nu-i da, Doamne, omului cât poate să ducă!». Publicul nu este interesat de viaţa ta, ce faci tu acasă, pe el îl interesează să vadă piesa, să se destindă, să vadă actorii, nu problemele noastre de acasă!”, explica Nae Lăzărescu.

„Am trecut prin patru divorţuri. Toţi nervii pe care i-am avut mi i-am vărsat atunci. Şi toate au fost divorţuri americane, adică îmi luam un schimb de haine şi plecam din casă.Când eram cu a doua nevastă, am coborât până la colţ să iau pâine şi m-am întors peste o lună şi jumătate…. A îndurat şi ea, săraca, zece ani, cât să mai îndure… Ce să faci, asta e viaţa, n-a zis nimeni că suntem călugări! Credeţi că ele de bine au plecat?!
Şi le-am iubit pe toate, dar na… am mai şi căzut în freză după câteva! Mi-am luat-o şi eu de câteva ori. Am intrat în viata complexat din pricina… trompei, şi când am vazut cum stau lucrurile, mi-am revenit.
Omul trebuie să se simtă bine aşa cum e el şi cu ce i-a dat Dumnezeu. Cu a cincea sunt însurat de 25 de ani. Soţia mea este o moldoveancă frumoasă, Marcela Avram, colegă de breaslă de-a noastră.
Nu o pot minţi, orice ar fi, că se prinde imediat! Cel mai mult regret că nu am niciun copil, mi-ar fi plăcut şi mie să am pe cineva acum…”, a adăugat el.

ARTICOLE SIMILARE

Avantajele jocului în ghete impermeabile pentru copii chiar și atunci când nu plouă

Tabu Tabu

Din cauza lui Horia Moculescu, fetele de la Andre nu pot primi doua milioane de euro!

BIANCA: “Droguri, boli venerice, trafic de persoane…” CINE o acuza!

Varciu trebuia sa se insoare cu Jojo!

Mama lui PONTA a adoptat un MAIDANEZ / Foto!

Dani Otil, atac la Andreea Marin: “Este o planta agatatoare”

Scrie un comentariu