Home > Lifestyle > Trei romance, intre topul celor mai frumoase femei ale lumii!

Trei romance, intre topul celor mai frumoase femei ale lumii!

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul ca romancele sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Teoria a fost reconfirmata recent de portatul stiri si documentare „World Actuality”, care a alcatuit un top 50 al celor mai seducatoare reprezentante ale Evei.

xenia-deli
Situata pe locul 41, moldoveanca Xenia Deli, care si-a cucerit locul in clasament datorita chipului parca pictat, siluetei aproape de perfectiune si personalitatii placute, a reusit sa le ia fata sexoaselor Belen Rodriguez (locul 48), Candice Swanepoel (locul 47) sau Eva Mendez (locul 44).

Pe un onorant loc 29 s-a clasat superba Antonia. Faptul ca jurnalistii de la “World Actuality” nu stiu exact cum o cheama si au trecut-o drept Antonia Marabou (dupa celebra ei piesa), in loc de Antonia Iacobescu (numele ei real), conteaza mai putin.

Cel mai bine clasata in top a fost actrita Madalina Ghenea. Fosta iubita a lui Gerard Butler a impresionat prin inaltime (are 1,80 metri), privirea intensa si senzualitate. Nu e de mirare, deci, ca o gasim in top pe locul al 3-lea, cu mult inaintea unor dive cu pretentii precum Monica Bellucci (locul 22), Adriana Lima (locul 21), Sara Sampaio (locul 9), ori Megan Fox (locul 6). Cat despre cele care au reusit sa se strecoare in clasament inaintea Madalinei, acestea sunt rusoaica Irina Shayk (locul 2) si bosniaca Idda Van Munster (locul 1), model, bloggerita, studenta la farmacie, dar si make-up si hair stylista.

madalina-ghenea

Articole asemanatoare
Slabeste sanatos – Metoda Montignac!
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO
ANTONIA – marele retus in Photoshop
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata

Comenteaza acest articol

Trei romance, intre topul celor mai frumoase femei ale lumii!

by   1 min
0