Home > Fashion > Trend Alert: Fusta “galben acid”

Trend Alert: Fusta “galben acid”

Sezonul de vară aduce tot timpul și mai multă libertate în ceea ce înseamnă paleta de culori vestimentară. Galbenul, care reprezintă o culoare veselă și optimistă, este poate cea mai potrivită culoare pentru vară.

Sfatul nostru este, chiar dacă trendul alert se referă la fuste, să încercați și pantalonii galbeni.

Dar s-o luăm cu începutul. În primul rând, dacă vorbim de galben, vorbim de fuste scurte sau medii, pentru că o rochie lungă galbenă sau o fustă lungă, ar cam lua fața soarelui. Tocmai pentru că este o culoare puternică, încercați să o îmblânziți printr-un mix cu non-culori, cum ar fi alb sau negru.

De asemenea pentru fashionistele excentrice, puteți încerca o fustă galbenă cu un t-shirt grafic sau cu print floral. Fustele pot fi orice model, de la lalea la creion, sau tenis-like, nu contează forma atâta timp cât vă avantajează.

Încălțămintea ar trebui să depindă și de ocazie. Pentru zi, o pereche flat-uri gladiator sau de balerini sunt perfecți, iar pentru seară tocurile sunt un must-have!

Åži pentru că vă menționasem și de pantaloni, pantalonii galbeni, conici, cu talie înaltă sunt un item retrochic. Un exemplu de look ar fi pantalonii cu o curea neagră, maieu alb, batic scurt la gât, balerini și ochelari mari. Very Audrey Hepburn!

Have fun with yellow acid!

Articole asemanatoare
Ce trend n-ai mai vrea să revină?
Trend alert: pantaloni scurți din denim
Trend Alert: Umeri unghiulari
Trend Alert: Accesorii cu pești

Comenteaza acest articol

Trend Alert: Fusta “galben acid”

by realitatea   1 min
0