Home > Fashion > Fashion Show cu holograme

Fashion Show cu holograme

Brandul de modă Forever 21 a avut ieri prezentarea colecției de toamnă, unde modelele au defilat încrezătoare, zâmbind, iar apoi mergând pe tavan, cu capul în jos, după care au urcat scări invizibile, relateaza Fashionista. Firește, nici un model nu ar putea să facă asta, dacă nu ar fi ajutat de…o hologramă. Da, cei de la Forever 21 au făcut un show incendiar, un show la care nu se așteptau nici editorii, nici clienții prezenți la prezentare.

Prezentarea a făcut deja turul Europei, trecând prin Viena, Bruxelles și Londra, iar săptămâna trecută, în Los Angeles, show-ul de 7 minute a fost prezentat de 64 de ori pentru 1600 de oameni.

Forever 21 se extinde global, deschizând noi magazine în Hong Kong, Shanghai și Beijing, extindere ce s-a dorit a fi promovată așa cum se cuvine, cu o prezentare de excepție care să rămână în memoria tuturor.

Va fi oare acesta viitorul modei? Vor fi modelele înlocuite de holograme?   Și Burberry a realizat un show cu holograme pentru a celebra deschiderea magazinului din Beijing în aprilie, anul acesta și să nu îl uităm pe Alexander Mcqueen, deschizătorul de drumuri, care a trimis pe podium o rochie hologramă purtată de Kate Moss, în prezentarea din 2006.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
Whitney Houston
Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa
Forever 21
Forever 21 a intrat în faliment. Se închid 350 de magazine din toată lumea, inclusiv din România
whitney houston
Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă
Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week

1 Response

  1. Pingback : Fashion Show cu holograme | Elodia

Comenteaza acest articol

Fashion Show cu holograme

by realitatea   1 min
1