Tabu
FASHION

Trend Alert: Roz Pal

Vă amintiți când v-am spus că rozul neon va fi culoarea sezonului, dar iată că acum datorită vedetelor precum Freida Pinto, Thandie Newton și Katy Perry, sora rozului neon, rozul pal îi va fura atenția pentru o perioadă.

Diafana culoare, care apărut pe catwalk-urile Stella McCarteney și Moschino, se potrivește oricărui ton de piele, contrastând atât cu tenul bronzat cât și cu tenul de porțelan, accentuându-le calitățile.

Actrița din “Slumdog Millionaire”, Freida Pinto a arătat că se poate purta o rochie în culoare roz pal, fără să arate ca o păpușă Barbie, în alegerea ei vestimentară de la Premiile Bafta – o rochie Oscar de la Renta.

Între timp, Thandie ne-a demonstrat cât de sexi poate fi rozul pal, în rochia ei scurtă, Blumarine.

O credeți sau nu, nuanța roz pal poate fi și avangardistă. Luați exemplu de la cîntăreața Estelle și alegerea ei Fendi pentru Premiile Grammy. Artista a asortat Tunica cu o pereche de colanți lucioși pentru a ajunge la un look mai cool și mai puțin feminin.

Puteți purtați accesorii aurii sau o jachetă de piele pentru a avea un look mai puțin femini și totuși tres chic. Dacă rozul pal vi se pare prea feminin, nu trebuie să apelați la o rochiță de Barbie, accesoriile în nuanțe de roz pal îți ajung pentru a fi în trend. Încearcă o pereche de tocuri roz pal sau o gentuță în aceeași nuanță.

Dacă nici așa nu ai curaj încă, atunci poți apela la farduri sau ojă roz pal pentru un efect mai subtil.

Până la urmă rozul rămâne tot roz, așa că nu vă dați înapoi de la acest trend!

(clic pe poze pentru a le vedea in intregime)

ARTICOLE SIMILARE

6 poșete și genți esențiale pe care trebuie să le dețineți

Andreea Damian

Lori Collin la V for Vintage

realitatea

Trend Alert: Grunge

realitatea

Supermodelele la muzeu

realitatea

Ciudățenia săptămânii: pantofii cal

realitatea

Sarah Jessica Parker, rebelă în Elle de decembrie

realitatea

Scrie un comentariu