Tabu
Image default
FASHION

Crăciunul 2022: ce rochie neagră să port după morfologia mea?

Cu ea suntem mereu la petrecere! Concentrează-te pe această piesă atemporală care știe să se reinventeze, păstrându-și puterea de seducție.

Este piesa magică și șic pe care o îmbraci când ești în pană de idei. Ne plac modelele discrete cu linii simple pe care le personalizam cu o bijuterie frumoasă sau pantofi în nuanțe metalice. Ne plac, de asemenea, tăieturile mai structurate. Sunt suficiente singure, nu este nevoie să adăugați mai multe.

Și ne concentrăm pe efectele materialelor, asimetriilor și detaliilor grafice. De sărbători, ne permitem bijuterii strălucitoare, prețioase sau strasuri fanteziste. O eșarfă colorată va însufleți aspectul. Se văd bine și buzunarele extravagante, colorate sau cu paiete. Pe partea de pantofi, putem îndrăzni să purtăm pantofi colorați sau strălucitori, pentru a condimenta ținuta.

Dacă sunt slabă

Optăm pentru o rochie lungă, evazată, care să ofere volum. Cu centură, va pune în valoare talia de viespe.

Dacă sunt mică

Mă joc cu formele alegând o croială ușor mulată care să-mi pună în evidență picioarele. Nu ezita să încalți o pereche de pantofi cu toc pentru a subțire silueta.

Dacă am un trunchi mic

Îmbrac partea superioară a corpului cu o piesă cu un decolteu drăguț sau cu mâneci fanteziste. Dacă ai umerii largi, decolteul în V sau rotunjit va rafina silueta.

Dacă am o morfologie în formă de 8

O morfologie în 8 îți va permite totul (rochie aproape de corp, talie marcată…)!

Dacă am forme

Îmi sublimez formele într-o rochie lungă, dreaptă, cu un decolteu adânc și mâneci vaporoase. Ai o burtă mică, fese plinuțe sau șolduri late? Alege tăieturi aerisite și materiale fluide. Rochiile drepte, trapez sau chiar cu talie sunt binevenite pentru a sublinia partea superioară a corpului.

ARTICOLE SIMILARE

Lichidare de stoc la Raionul 6

realitatea

Karl Lagerfeld, un shooting cu concurența Dior

realitatea

Industria hainelor second hand s-a dezvoltat uimitor, iar în 5 ani o va depăși pe cea de fashion

Andreea Damian

Haute couture și artă populară | Expoziția colecției „100%.RO”

Ciocîrlan

“Moda e Musica Soto le Stelle” la Mamaia

realitatea

Ce apariție! Regina Letizia a Spaniei, superbă într-o rochie florală

Andreea Damian

Scrie un comentariu