Tabu
lifestyle

Trucul cu plicul din valiza al lui Cristian Gog explicat pas cu pas: A AVUT UN COMPLICE! (galerie foto)

Absolut fabulos! Cristian Gog a avut un complice atunci când le-a ghicit gândurile celor din juriu! Rămâi mut când o să afli exact cum a procedat!

Cristian Gog, câştigătorul de la “Românii au talent”, a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu două numere incredibile, la prima vedere, în marea finală. După ce a câştigat cei 120.000 de euro toate trucurile mentalistului au fost demontate treptat.

În marea finală, Cristian Gog a reuşit să convingă destul de multă lume că şi-a “oprit inima” timp de câteva secunde, lucru care a fost explicat de către medici că nu este posibil (in realitate, el folosise o minge de tenis la subrat, pentru a bloca pulsul) şi că le-a citit gândurile celor trei juraţi.

Piesa de rezistenţă a numărului marelui câştigător a fost ghicirea răspunsurilor juriului la întrebarea: “Ce credeţi că este în această valiză?”, truc care a fost explicat de un alt mentalist, potrivit www.cancan.ro. Iata succesiunea de imagini care dovedeste pacaleala pas cu pas!

1. Cristian Gog s-a prezentat cu servieta al cărui cifrul îl ştia doar el, întrebându-i pe juraţi ce se află acolo. Dar pentru acest truc concurentul a avut nevoie de un complice care i-a adus o masă ce avea lipit dedesupt un plic cu răspunsurile date deja de juraţi.

2. După ce a terminat numărul cu “oprirea inimii”, concurentul a cerut masa şi după ce le-a arătat tuturor ce conţine servieta şi a scos plicul lipit, sigilat şi cu predicţiile deja înăuntru. Plicul fusese pus din timp în lăcaşul secret din tăblia mesei.
3. Mentalistul pune plicul albastru pe masă, deasupra locului în care se află “lăcaşul secret”, care conţine plicul cu răspunsurile scrise de complice.
4. În momentul în care ridică plicul a luat şi plicul cu răspunsurile, care era ascuns în spatele primului, acesta fiind mai mare pentru a-l acoperi în întregime.
5. Cristian Gog desface plicul şi introduce mâna printr-o tăietură secretă şi ia cel de-al doilea plic. Creează astfel impresia că plicul este scos din cel arătat tuturor iniţial.

ARTICOLE SIMILARE

Strategia inteligentă de selectare a cazinourilor online: Fii jucătorul informat

Tabu Tabu

Snoop Dogg cere ajutorul Madonnei pentru a putea reveni în Marea Britanie

realitatea

Alexandra Stan a leşinat de FOAME!

Tatăl lui Lindsay Lohan a făcut infarct

realitatea

Javier Bardem, cerere în căsătorie pentru Penelope Cruz

realitatea

Alanis Morissette sexi by Miguel Starcevich

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu