Tabu
Image default
FASHIONSlider

Trucuri de stil simple învățate de la franțuzoaice

Întreaga lume este fascinată de franțuzoaice, iar stilul lor este adesea descris cu „je ne sais quoi”. Este vorba despre farmecul abia vizibil care face ca franțuzoaicele să fie speciale. Dar, de asemenea, ele cred că este o manieră rea să petreacă mult timp în fața oglinzii, apreciază aspectul ușor dezordonat și își permit să aibă oje vechi.

Blogurile și conturile de Instagram al influerințelor din Franța dezvăluie o mulțime de lucruri despre stilul lor. Vă invităm să descoperit trucurile pe care franțuzoaicele le folosesc pentru a obține un stil atât de simplu și de rafinat care ne atrage întotdeauna.

O geantă ar trebui să fie mică

De obicei, puteți găsi o mulțime de lucruri utile pentru orice situație în poșeta unei doamne. Dar acest lucru nu este adevărat pentru franțuzoaice. Ei preferă gențile mici. A lua doar ceea ce ai nevoie într-o anumită zi este indicatorul unei atitudini simple față de viață. Dacă vedeți o franțuzoaică purtând pe umăr o geantă mare, cel mai probabil merge la plajă sau la piață pentru a-și cumpăra mâncare proaspătă.

Nu există niciodată prea mult „oversize”

În dulapurile lor nu veți găsi pantaloni strâmți sau bluze mulate. În schimb, ele poartă paltoane mari, cardigane și rochii. Acestea creează un aspect mai scump, care este și mai confortabil.

Poartă cardigane în loc de bluze

Franțuzoaicele combină deseori haine care par a fi din lumi complet diferite. De exemplu, poartă adesea cardigane peste lenjerie intimă.

Poartă pulovere

Pentru a crea un aspect interesant, uneori trebuie să purtați haine obișnuite într-un mod nou. Franțuzoaicele știu cum să creeze un look uimitor folosind doar un pulover și blugi. Puloverul băgat în blugi cu talie înaltă formează o ținută casual perfectă.

Împrumută mai mult decât o cămașă albă de la bărbați

Franțuzoaicele nu poartă doar cămăși clasice pentru bărbați și jachete mari, ci și pantaloni. Încercați să purtați blugii partenerului în loc de blugii skinny obișnuiți. Sunt destul de drepți, dar nu largi ca blugii boyfriend.

Adoră dungile

Dungile orizontale sunt primul lucru la care te gândești când vine vorba de moda din Paris. Și există un motiv pentru care s-a faci: în 1856, dungile orizontale au devenit parte a uniformei marinei în Franța. Oamenii au iubit modelul atât de mult încât a devenit o soluție excelentă pentru situațiile în care nu știau ce să poarte. Arată grozav pe femeile de orice vârstă și se potrivesc cu aproape orice stil.

Poartă puține bijuterii

Nu le plac bijuteriile ieftine. De ce să purtați brățări din plastic și cercei ieftini atunci când aveți nevoie doar de un pandantiv simplu din aur sau de niște cercei mici? Aceste accesorii sunt mereu în tendințe și arată excelent cu orice. În timpul zilei, aurul nu este foarte vizibil, iar seara, este minunat pentru a completa o ținută sofisticată.

Preferă ceasuri bărbătești în locul celor de damă

Femeile din întreaga lume încearcă să aleagă ceasuri de doamnă mici sau pur și simplu folosesc ecranul smartphone-ului pentru a verifica ora. Dar franțuzoaicele adoră ceasurile masive. Mai ales dacă sunt de culoare argintie – aceste ceasuri sunt atemporale.

Le place să combine diferite texturi

Nu le plac accesoriile și culorile foarte strălucitoare, ci în schimb combină texturi diferite. Ar putea avea aceeași culoare sau o culoare similară, dar o textură diferită, precum satinul cu piele sau piele de căprioară cu dantelă. Combinația lor preferată este mătasea și cașmirul.

Le plac culorile simple și hainele asortate

Dacă te uiți în garderoba unei franțuzoaice, este puțin probabil să vezi o rochie într-o culoare foarte strălucitoare. Le plac culorile neutre, cum ar fi bej, alb, negru și albastru. Același lucru este valabil și pentru accesorii și lenjerie intimă. „Nu purtăm șosete sau lenjerie care nu se potrivesc. Vrem să fim perfect îmbrăcați din cap până în picioare! Aproape pentru noi înșine, mai degrabă decât pentru alții”, spune un blogger din Paris. Aceeași abordare este utilizată și în designul interior.

Nu-și expun prea multă piele

Franțuzoaicele nu trebuie să poarte haine wow pentru a fi atractive, deoarece radiază încredere. Ei apreciază confortul, motiv pentru care nu ar purta niciodată un top fără tricou sau jachetă.

Poartă doar ruj

Adoră buzele roșii, care ar trebui să atragă atenția oamenilor. Restul machiajului lor este despre simplitate și naturalețe.

Nu poartă dresuri de culoarea pielii

Se pare că ciorapii de culoarea pielii pe care îi au aproape fiecare femeie nu sunt cea mai bună idee pentru Paris. Franțuzoaicele cred că sunt o crimă împotriva modei. Preferă să poarte dresuri negre sau să nu mai poarte deloc.

Frumusețea trebuie să fie naturală

Franțuzoaicele, la fel ca femeile din întreaga lume, au mare grijă de ele: merg la saloane de înfrumusețare și încearcă să combată efectele îmbătrânirii. Însă toate aceste eforturi trebuie să fie un secret pentru ceilalți: nu le place să se bronzeze, să se machieze mult sau să aibă părul perfect. Și french manicure nu sunt de fapt atât de populară în Franța: doamnelor de acolo le place să poarte unghiile scurte și fără lac de unghii. Le place, de asemenea, să-și poarte părul ușor dezordonat.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Aniston în Harper’s Bazar UK de mai

realitatea

U. E. ⎢ Concerte în capitalele din Europa la sfârșitul pandemiei

Ciocîrlan

Gina Cas prezinta LUDIC – cea mai elaborata colectie vestimentara

realitatea

QREATOR ⎪Brâncuși he[ART]beat, ediția a 6-a

Ciocîrlan

Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine

Tabu Tabu

Kate Beckinsale a fost spitalizată în stare critică

Andreea Damian

Scrie un comentariu