Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Uimitoarea manichiură „șah-mat” a Anyei Taylor-Joy pentru Globurile de Aur

Actrița în vârstă de 24 de ani tocmai a câștigat primul ei Glob de Aur din carieră. Anya Taylor-Joy a adus un tribut discret, dar perfect, seriei care i-a adus acest premiu. Aceasta a optat pentru o manichiură cu temă șahistă.

Mini-seria Gambitul Damei este unul dintre hiturile Netflix din 2020, iar Anya Taylor-Joy este eroina producției care a primit duminică Globul de Aur pentru Cea mai bună miniserie/lungmetraj TV. Ea o joacă pe Beth Harmon, o jucătoare de șah care pătrunde într-o lume foarte masculină.

Acest rol de femeie puternică i-a adus primul ei Glob de Aur, la doar 24 de ani. Un premiu pe care actrița argentiniano-americano-britanică l-a primit la distanță, din cauza crizei sanitare. Și dacă actrița a uimit cu o rochie de culoarea smaraldului Dior haute couture și diamante Tiffany, a existat un alt detaliu de neratat: manichiura ei.

Într-adevăr, Anya Taylor-Joy a hotărât să aducă un tribut discret seriei, optând pentru o manichiură șahistă. Ea a optat, de fapt, pentru unghiile false folosind celebrul model de șah, pionul damei, scris pe un fundal roz. Totul în alternanță cu unghiile nud.

Tema seriei a inspirat-o și pe make-up artista actriței, Georgie Eisdell, care a așezat rujurile casei Dior pe o tablă de șah pentru această ocazie. Eisdell a dezvăluit, de asemenea, inspirațiile pentru aspectul Anyei. „Am vrut să păstrez acest aspect din anii ’70 adăugând o notă de modernitate. Am optat pentru ochi fumurii cu un pic de bronz, gene foarte frumoase, aerisite. Pentru a armoniza întregul aspect, buze nude.”, a spus aceasta.

ARTICOLE SIMILARE

De Crăciun facem cea mai mare risipă. Ce să faci ca să ai un impact cât mai mic asupra mediului

Andreea Damian

14 modele de case diferite care se găsesc în țările din întreaga lume (Partea II)

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 76. Nicușor Dan, eternul candidat, a câștigat Capitala. Magazinele chinezești cu rățuște de baie, luate cu asalt

Tabu Tabu

Elton John se uită la televizor doar de Crăciun, când vorbește regina

Andreea Damian

Fall Hair Color Trends

Momente de cumpănă pentru Draga Olteanu Matei

Andreea Damian

Scrie un comentariu