Tabu
BEAUTY Slider

Tunsorile care alungesc silueta şi te fac să pari mai înaltă

tunsoare

La fel ca hainele și pantofii cu toc, și o coafură ne poate ajuta să ne înălțăm cu câțiva centimetri. Cu toate acestea, găsirea unei tunsori potrivite pentru caracteristicile, înălțimea, gustul personal și tipul de păr nu este o sarcină ușoară, în special pentru minione.

V-am pregătit o listă cu câteva stiluri care ar putea să vă ofere un aspect nou și să vă lungească silueta fără a necesita prea multe schimbări drastice.

Bobul a fost o tendință constantă de ceva timp și încă rămâne extrem de popular. Tunsoarea constă dintr-o tăietură deasupra umerilor și este mai scurtă la ceafă și mai lungă în față. Ajută la atenuarea caracteristicilor, deci este perfect pentru femeile cu fața pătrată.

Fetele pot purta tunsoarea pixie cu breton și câteva straturi sau cu volum în lateral. Acest stil este ideal pentru femeile scunde cu trăsături ascuțite sau alungite, deoarece gâtul descoperit le poate ajuta să pară mai înalte.

Dacă nu sunteți un fan al părului foarte scurt, puteți alege o tunsoare midi sau mid-length. Acest stil abia atinge umerii și vă va face trunchiul să pară mai alungit. În plus, este suficient de lung pentru a vă permite să faceți câteva ajustări.

Carré este un tip de bob tăiat și distins prin franjuri și valuri de lumină. Această tunsoare vă face să păreți mai înalte. De asemenea, adaugă un strop de eleganță aspectului. Apropo, este una dintre cele mai populare tendințe în 2020.

Lobul este perfect pentru minionele cu o față rotundă, dând o notă de autenticitate și prospețime. De asemenea, vă poate ascuți trăsăturile și vă poate dezvălui bărbia. Aceasta este o tunsoare foarte la modă care te-ar putea face să arăți uimitor.

Tunsoarea Garçon este un clasic all-time, care a fost reînviată ca o tendință în aceste zile. Acest aspect acoperă ușor urechile și expune complet ceafa în timp ce adaugă volum în partea de sus a capului. Vă poate face să păreți mai înaltă, dar vă poate oferi un aspect distins și fără griji.

Un alt stil care a revenit din anii ’90 este tunsoarea mullet. Această tunsoare, mai scurtă în față și mai lungă în spate, este originală și riscantă care te va ajuta să pari mai înaltă. De asemenea, îți transformă aspectul într-unul proaspăt și fără griji. Ai îndrăzni să încerci acest look?

A-line pixie – acesta este o altă versiune a tunsorii pixie, puțin mai lungă. Produce un aspect mai dulce, mai moale și mai sofisticat.

Părul lung și drept. Dacă părul scurt nu ți se potrivește sau ești îndrăgostită de părul lung și vrei să-l păstrezi așa, acest tip de tunsoare poate fi ideal pentru tine. Și te va ajuta în continuare să pari mai înaltă. Este important ca, dacă îți porți părul lung să fie drept.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Diaconu, noua imagine a parfumului Signorina by Salvatore Ferragamo

Guma de mestecat îţi poate produce riduri?

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

Monica Columbeanu prezintă LPG, inovație absolută

realitatea

Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip s-au separat: trec săptămâni fără să se vadă unul pe celălalt

Andreea Damian

Ar trebui să încetăm cu toții să mâncăm “avocado sângeros”?

realitatea

Scrie un comentariu