Tabu
FASHION

Un nou designer de bijuterie contemporana de autor: Izabella Petrut

Izabella Petrut a absolvit cursurile Universitatii de Arte si Design, Cluj-Napoca, ca apoi sa urmeze un master in Design, in cadrul aceleiasi universitati. Pe parcursul masterului Izabella s-a specializat in crearea de bijuterii contemporane. Tanara designerita a demonstrat ce a aprofundat in timpul studiilor in lucrarea sa de disertatie, ce a avut ca  tema : «Mituri si simboluri in filosofiile orientale, transpuse in bijuterie».

O contributie importanta in formarea acesteia ca designer de bijuterie a avut-o David Sandu, cu ajutorul caruia a putut sa aprofundeze tainele bijuteriei contemporane si tehnicile bijuteriei in argint.

Ca multi alti artisti romani, Izabella a devenit cunoscuta mai ales in randul comunitatilor de arta din strainatate, in mediul online, si mai putin la noi. A venit timpul ca Izabella Petrut sa fie o prezenta puternica si in mediul artistic din Romania. 

Fiecare bijuterie semnata “Izabella Petrut” este unica si atent lucrata manual. Bijuteriile sunt facute din argint, in combinatii indraznete, din o gama larga de materiale, ce include lemnul, pietre pretioase si semi-pretioase, perle sau ceramica.

Bijuteriile "Izabella Petrut" nu sunt accesorii, ci piese de arta.
Sub deviza: "nu exista reguli sau limite pentru a crea" : fiecare obiect este rezultatul unui proces intelectual complex: simbolurile sunt sintetizate pentru a dezvalui mai multe niveluri de teme, emotii si ganduri filosofice ascunse. Nimic nu este lasat la intamplare, asa ca te poti asteapta sa fi surprins cu fiecare colectie noua.

Pentru cei pasionati de nou, iubitori de arta si frumos si cei ce doresc bijuterii ce au la baza un concept original sunt invitati la www.Molecule-F.com  sa admire creatiile Izabellei Petrut.

Atentie! Bijuteriile Izabella Petrut va pot infrumuseta doar in aceeasi masura in care dvs le respectati si le puteti infrumuseta, ca apoi impreuna sa dezvaluiti o identitate comuna.
  

Va invitam la www.Molecule-F.com !

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie despre copii si Brad Pitt in Vogue US din decembrie

realitatea

Poezia lui Obama pe un pandantiv de colecție

realitatea

Calendarul 2010 United Bamboo cu pisici fashioniste

realitatea

Trend Alert: Rochiile tăiate

realitatea

Trend Alert: Blugii colanți

realitatea

Designerii chinezi, hotărâţi să cucerească lumea!

Scrie un comentariu