Tabu
Image default
FASHION What's hot

Un nou reper pe piata de fashion din Romania: DressLikeHell

Amatorii de branduri precum Michael Kors, Alexander McQueen, Dsquared2, Neil Barrett au un nou reper in Bucuresti: magazinul multibrand DressLikeHell, deschis pe Calea Victoriei.

”Ideea DressLikeHell ne-a venit dupa ce am vazut un magazin din Tokio, care avea un concept asemanator. Ne-am gandit ca ar fi minunat daca ar exista un astfel de loc si in Romania, un fashion store cu branduri de lux, la care clientii sa poata avea acces usor. Numele DressLikeHell a aparut spontan si credem ca exprima perfect notiunea de a te imbraca cu gust si a avea un stil aparte”, declara Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.

Piesele vestimentare sunt selectate personal direct de la marile case de moda de catre proprietarii magazinului, Mara Barloiu si Hau Marius, pentru care calitatea si experienta placuta a clientilor reprezinta o prioritate. Brandul ofera o gama diversificata de articole vestimentare (blugi, tricouri rochii), dar si accesorii (genti, curele, bratari, esarfe), atat pentru femeile, cat si pentru barbatii pentru care stilul reprezinta un detaliu care nu poate fi neglijat.

”In viitor, ne dorim sa ne extindem reteaua de branduri existenta in magazin si sa includem si produse Moschino, Louboutin sau Prada. Preferam sa abordam un stil care sa ne defineasca in totalitate si care sa respecte acealasi tipar minimalist si modern pe care l-am abordat pana acum”,a mai declarat Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.

In plus, stocul vestimentar este actualizat periodic, astfel incat sa se sincronizeze cu cele mai noi colectii ale creatorilor internationali.  Designul spatiului comercial este unul industrial, cu linii drepte, puternic pronuntate, care reusesc sa ofere identitate si originalitate intregului concept al magazinului. DressLikeHell este situat in ”inima” capitalei,  pe calea Victoriei, nr. 83-85.

ARTICOLE SIMILARE

Laurent Tourette aniverseaza 10 ani de activitate in Romania

Monica Gabor s-a “drogat” ca sa nu lesine la inmormantarea mamei ei!

INMORMANTAREA lui Iurie Darie – IMAGINI emotionante! Fiul actorului s-a impacat cu Anca Pandrea

realitatea

James Franco pozeaza imbracat in femeie pentru Candy Magazine

realitatea

Fiul lui Hugh Hefner vorbeste despre parfumuri

SCHUMACHER incepe sa se trezeasca din coma!

Scrie un comentariu