Home > Agenda > stiri > Uri Geller către Michael Jackson: “O să mori”!

Uri Geller către Michael Jackson: “O să mori”!

Parapsihologul Uri Geller l-a găsit pe Michael Jackson atât de sedat într-una din călătoriile sale la Londra, încât l-a vertizat pe  megastar că va muri dacă nu va renunța la medicamente.

"Eram atât de îngijorat în privința lui. Cea mai mare problemă a fost că nimeni nu-l refuza pe Michael", a povestit bunul prieten al regelui muzicii pop.Geller și-a adus aminte de câte ori a încercat să-l convingă pe Jackson să renunțe la dependența de medicamente.

"I-am spusm urlând și țipând, că va muri dacă lucrurile vor continua așa ", a mai adăugat Uri. Declarația celebrului parapsiholog vine la scurt timp după ce garda de corp a lui Michael a povestit cât de teamă îi era cântărețului de cele 50 de concerte pe care urma să le susțină.

"Nu știu cum o să fac față celor 50 de show-uri", i-ar fi spus Jackson lui Matt Fiddes. În plus, Matt a mai povestit cum cei din jurului lui Micahel se rugau de el să mănânce în timp ce niște dubioși doctori pompau medicamente în el sau cum Michael avea o iubită despre care nimeni nu știa nimic, decât că nu era o persoană publică.

Articole asemanatoare
Michael Jackson
Michael Jackson câștigă azi mai mulți bani decât atunci când era în viață
Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani
michael jackson
A murit tatăl lui Michael Jackson. Joe Jackson avea 89 de ani
Michael Jackson
Nouă ani fără Michael Jackson. Cum va fi comemorat „Regele”

Loading...

Comenteaza acest articol

Uri Geller către Michael Jackson: “O să mori”!

by realitatea   1 min
0