Tabu
Image default
lifestyle

Uri Geller către Michael Jackson: “O să mori”!

Parapsihologul Uri Geller l-a găsit pe Michael Jackson atât de sedat într-una din călătoriile sale la Londra, încât l-a vertizat pe  megastar că va muri dacă nu va renunța la medicamente.

"Eram atât de îngijorat în privința lui. Cea mai mare problemă a fost că nimeni nu-l refuza pe Michael", a povestit bunul prieten al regelui muzicii pop.Geller și-a adus aminte de câte ori a încercat să-l convingă pe Jackson să renunțe la dependența de medicamente.

"I-am spusm urlând și țipând, că va muri dacă lucrurile vor continua așa ", a mai adăugat Uri. Declarația celebrului parapsiholog vine la scurt timp după ce garda de corp a lui Michael a povestit cât de teamă îi era cântărețului de cele 50 de concerte pe care urma să le susțină.

"Nu știu cum o să fac față celor 50 de show-uri", i-ar fi spus Jackson lui Matt Fiddes. În plus, Matt a mai povestit cum cei din jurului lui Micahel se rugau de el să mănânce în timp ce niște dubioși doctori pompau medicamente în el sau cum Michael avea o iubită despre care nimeni nu știa nimic, decât că nu era o persoană publică.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Timberlake, în pericol din cauza unei admiratoare fanatice

realitatea

Fiica lui Susan Sarandon face striptease

realitatea

Mirela Popa (ex-Stelea), interzisa in China

De ce Kylie Jenner nu mai este cea mai tânără miliardară?

Andreea Ditcov

AFLA de ce a plecat Bendeac de la “In puii mei”!

Ceva nou cu Mario Fresh

Scrie un comentariu