Tabu
lifestyle

Va înlocui inteligența artificială dealerii live la cazinou

Cazinoul live online a luat mare amploare în ultima perioadă în lumea cazinourilor. Deloc surprinzător este faptul că jucătorii experimentați, cât și cei noi aleg experiența pe care o oferă dealerul live de la cazino în locul celui tradițional. Este de înțeles având în vedere cât de plăcută este experiența dată de cazinourile live. Între timp, unele cazinouri au început să testeze la maxim tehnologia de inteligență artificială și au implementat-o la cazinourile online. Unibet casino online România îți oferă acum posibilitatea de a te juca cu dealer live jocurile tale preferate.

Realitatea augmentată joacă un rol foarte important în ceea ce privește experiența de la cazinocare unii consideră că vor putea să redea aproape perfect experiența live în viitor. Cu riscul de a sări direct la concluzie, acest lucru nu cred că se va întâmpla vreodată. Dezbaterile se dau zilnic referitor la faptul că inteligența artificială va putea în viitor să înlocuiască în mod complet dealerii fizici. Dar atunci când te gândești din ce motiv aleg experiența live de la cazino în primul rând îți poți da seama că este destul de logic.

Ce poate fi spus despre dealeri

Ideea din spatele conceptului de dealeri live nu este că ei sunt angajați doar ca să împartă cărțile, să învârtă roata sau să arunce cu zarurile. Dealerii talentați și experimentați aduc o contribuție majoră în lumea cazinourilor. Același lucru este adevărat și în cazul cazinourilor tradiționale. Atunci când joci în prezența unui dealer, toată interacțiunea este mult mai interesantă cu jocul în sine. Poți să le pui întrebări, să vorbești cu ei când este posibil și să te bucuri de compania lor în general.

În plus, experiența este mult mai interesantă când joci împotriva unui om. În contrast se află algoritmii pe calculator care de foarte multe ori pot să aibă erori majore. Știi că este un joc 100% real atunci când joci cu un om, asta pentru cei care nu au încredere în calculator. Chiar dacă și cazinourile online sunt la fel de corecte, faptul de a te juca împotriva unui om este mult mai palpitant.

Beneficiile algoritmilor artificiali

Pe de altă parte, unii critici sunt de părere că faptul de a implica mai mult calculatorul în lumea cazinourilor are sens. Departe însă de a înlocui în totalitate interacțiunea cu oamenii la cazino, inteligența artificială poate să aducă în teorie foarte multe îmbunătățiri. De exemplu, calculatorul va putea să funcționeze 24/7 în timp ce oamenii mai trebuie să se și odihnească. De asemenea, roboții nu mai trebuie să fie plătiți pentru a funcționa non-stop după ce sunt programați, în timp ce oamenii trebuie să fie și plătiți.

Un lucru foarte important de menționat este că un calculator poate să reproducă experiența unui dealer live cu foarte mare precizie. La fel cum în cazul în care ai nevoie de asistență și vei fi nevoit să vorbești cu un robot, tot așa se poate întâmpla și cu algoritmii care pot să înlocuiască persoanele. Roboții pot să înlocuiască în mod complet toate atribuțiile unui om, fără să fie nevoie de intervenție din exterior. Din perspectiva cazinourilor, inteligența artificială are numai beneficii.

Serviciile sociale

Chiar dacă în unele cazuri mai există și excepții, majoritatea jucătorilor de la cazino sunt persoane sociabile. Până și în cazul când joacă online, aceștia se concentrează pe experiența de la joc care este și aceasta una socială în sine. Acesta este un alt motiv în plus pentru care dealerii live au reușit să aibă o popularitate atât de mare pe tot globul. Jucătorii aleg varianta de dealer live online în locul celei clasice întrucât este mult mai interactivă așa.

Poți considera că în cazul în care dealerul live este scos de la joc practic ai scos și toată interacțiunea socială. Dacă cazinourile ar face acest lucru, probabil că popularitatea lor ar scădea în mod radical. Cei care sunt mai sociabili pot cu ușurință să se bucure de experiența unui dealer live, în timp ce un jucător care este mai tăcut și îi place să fie singur va alege să joace la jocuri precum sloturile. În acest caz nu există vreun motiv pentru care interacțiunea umană să fie scoasă de tot din ecuație și să fie înlocuită cu roboți.

Este nevoie de echilibru

Răspunsul s-ar putea, cel mai probabil, să fie undeva la mijloc, adică între cele două experiențe. Indiferent în ce direcție privești lucrurile, nu este imposibil ca inteligența artificială să înlocuiască dealerii. Chiar dacă unele cazinouri vor crea astfel de roboți, cu siguranță că jucătorii tot vor prefera să aibă și opțiunea unui dealer live uman. Astfel, odată cu progresul atât de rapid al inteligenței artificiale este posibil ca experiența dealerilor live să fie îmbunătățită.

În loc ca inteligență artificială să înlocuiască oamenii, developerii se pot concentra pe faptul de a îmbunătăți experiența de la sloturi sau alte jocuri asemănătoare lor. Chiar și în ziua de azi la jocuri precum ruletă, blackjack, craps sau baccarat s-ar putea să observi că nu s-au făcut schimbări majore în ultimii ani. Și chiar s-ar putea să ai dreptate, întrucât aceste jocuri nu au suferit modificări majore. Inteligența artificială în combinație cu tehnologia de ultimă generație ar putea să dea startul la ceva mult mai interesant și mai interactiv pentru jucători la cazino. În special jocurile cu cărți pot să fie îmbunătățite foarte mult.

Concluzie

Așadar, acestea sunt câteva motive atât pro cât și contra pentru care inteligența artificială s-ar putea să înlocuiască dealerii live de la cazino. Majoritatea consideră că inteligența artificială nu va înlocui niciodată în mod deplin un dealer uman. Motivul este că interacțiunea umană este foarte importantă, fiind vorba de jocuri sociale. În plus, un robot nu va putea niciodată să înlocuiască un om și nici să îți ofere o experiență exact la fel. Cu siguranță că unele cazinouri vor dori să ofere și dealeri roboți, însă nu cred că vor renunța niciodată pe deplin la dealerii live umani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 “accidente” vestimentare celebre

realitatea

Adevăratele motive ale despărțirii formației Beatles, dezvăluite

realitatea

Destinații vacanță de iarnă

realitatea

De prin redacție: cei mai sexy bărbați care ne plac nouă

realitatea

Topul celor mai sexy reclame care se folosesc de sâni din toate timpurile

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Ep. IV : Oana Zăvoranu despre dietă, bătrânețe și găsirea unui rost

realitatea

Scrie un comentariu