Home > beauty > Vario, un nou gadget sportiv

Vario, un nou gadget sportiv

TechnoGym, lider în domeniul furnizării de echipamente de fitness high-class, lansează Vario, un nou echipament de fitness, primul echipament de pierdere în greutate care ține același ritm cu tine.

Folosind o tehnologie de înaltă generație, inovativul „gadget” sportiv a fost prezentat în Aprilie 2009, în premieră în cadrul celei mai importante expoziții europene de echipament fitness și wellness, FIBO. Vario permite pierderea în greutate prin alegerea mișcării preferate. Mișcarea automată a picioarelor ajustează traiectoria echipamentului, oferind cea mai potrivită distanță între pași și implicit un exercițiu corect și eficient.

În acest fel, Vario reduce oboseala și garantează maximum de calorii consumate. Vario este ușor de utilizat și oferă o mișcare naturală care necesită ajustare din partea utilizatorului. Datorită simplității și naturaleței cu care este înzestrat, Vario este potrivit atât pentru persoanele tinere, care sunt în căutarea unui regim de viață sănătos, cât și pentru persoanele în vârstă, care își doresc pur și simplu să facă o plimbare, fără solicitarea articulațiilor. Vario va fi disponibil în cele mai bune cluburi și săli din întreaga lume, începând cu Septembrie 2009.

Articole asemanatoare
Ce sa NU faci la sala
10 exercitii uimitoare pentru picioare tonifiate si fese mai ferme
Cum iti organizezi programul de exercitii cand te antrenezi acasa?
Castiga unul din cele 3 abonamente full pentru o luna de zile la LadyFIT Gym!

Loading...

Comenteaza acest articol

Vario, un nou gadget sportiv

by realitatea   1 min
0