Tabu
Image default
What's hot

PREZENTATOARE TV din Romania – ANDREEA, moarta la 32 ani in bratele mamei!

Andreea Chirvasiu, una dintre cele mai tinere prezentatoare de la postul OTV, s-a stins din viata in seara zilei de 2 ianuarie, la numai 32 de ani.
Potrivit apropiatilor, tanara realizatoare si prezentatoare a emisiunii “Cafeneaua sufletelor” a murit din cauza unui infarct. “S-a simtit rau inainte de sarbatori, a mers la spital, i-au facut niste perfuzii apoi a plecat acasa. Pe data de 2 ianuarie, seara, i s-a facut iarasi rau, a mers din nou la spital, insa medicii n-au mai apucat sa intervina. S-a stins in bratele mamei ei! Infarct miocardic! Pacat! Atat de tanara, un om asa frumos! imi pare tare rau!”, a povestit o prietena a acesteia. Andreea Chirvasiu realiza de sase ani emisiunea medicala Cafeneaua Sufletelor de la OTV. Era absoventa a Facultatii de Psihologie, precum si practician in domeniul terapiei cu ingeri, care presupune tehnici de curatare energetica.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să scapi de obiceiul prost de mânca în exces?

ELENA UDREA Exclusiv – culisele unei sedinte foto

realitatea

Aceste clişee ne dor (1): “Ăsta nu vrea decât”

Drama Monicăi Gabor: «Am fost violată şi vândută pe 1.000 de dolari»

Celebritati care sufera de rozacee

Andreea Berecleanu si medicul Stan, prima aparitie impreuna!

2 comentarii

Pintea Diana Codruta 5 January 2013 at 14:49

Condoleante familiei…Dumnezeu sa o odihneaca in pace…

Răspunde
NIKOS KOUDOUNIS 6 January 2013 at 8:29

Un mesaj dur dar si ADEVARAT
VREAU SA VAD DACA TARFELE DE LA OTV O SA SE DUCA LA INMORMANTAREA EI . DE CAND ANDREEA REALIZA ACEASTA SUPERBA EMISIUNE LA DDTV PE MAGHERU SI DUPA LA STUDIOURILE DIN MILITARI ,DOMNI SI DOAMNELE DE LA OTV II LUAU FETEI INTRE 500 SI 1500 EURO PE LUNA CA SA I PERMITE SA INTRE IN STUDIO. FATA ASTA A DAT LA TARFELE DE LA OTV SUTE DE MII DE EURO IN ACESTI ANI FRUMOSI DE AI EI. ACUM VREAU SA VAD DACA TARFELE POSTULUI LUI DAN DIACONESCU VOR DEPUNE VREO COROANA MACAR DE 50 EURO SAU AU DEVENIT SI EI ACUM POLITICIENI ORGANULUI GENITAL MASCULIN SI AU UITAT-O PE ANDREEA. DAR ASA E CAND I SE PERMITE UNUI PUSCARIAS SI PUSCARIASELOR LUI SA DEVINA OAMENI POLITICI IN ROMANIA SI SA CONTROLEZE PUTEREA. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE ANDREEA NOASTRA. ESTI SI VEI RAMANE IN INIMILE NOASTRE.TE VOM IUBI MEREU

Răspunde

Scrie un comentariu