Tabu
lifestyle

Vedetele Kanal D si Europa FM dau in mintea copiilor pentru o cauza nobila

Bucureşti, 28 noiembrie 2012 – Vedetele Kanal D si Europa FM va invita la joaca  vineri, 30 noiembrie, la AFI Palace Cotroceni, in zona de joaca Zorky’s Planet, pentru ca impreuna, prin muzica, dans si voie buna sa  aducem zambete pe fetele copiilor care au nevoie de ajutor si sa sustinem Asociatia Telefonul Copilului.

Simona Patruleasa cu fiica sa Ingrid, Virgil Iantu, Christian Sabbagh, Cove, Cristina Cioran, Paula Chirila, Adelina Pestritu, dar si  DJ-ii Europa FM, Radu Constantinescu, Sorin Niculescu  si Toader Paun sunt doar cateva dintre vedetele care se vor juca alaturi de copii si parinti in spatiul de joaca Zorky’s Planet. Cei prezenti vor avea ocazia sa-si vada vedetele preferate la joaca in carusel, in roller coaster sau in masinute.

“ Dragii mei, va astept cu mic cu mare sa ne simtim minunat intr-o zi plina de surprize frumoase, joaca si cadouri intr-un spatiu care sa ne aminteasca de copilarie. De Sfantul Andrei, haideti sa ne bucuram impreuna si sa ii ajutam printr-un simplu sms la 8848 pe acei copii care au uitat sa zambeasca”, a declarat Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii
“Draga mea prietena” de la Kanal D.

“Va fi o zi cu adevarat speciala pentru noi, ne vom simti bine impreuna, dar vom face si ceva semnificativ pentru copiii care au nevoie de ajutor. Sa nu uitam ca putem schimba in bine viata unor micuti care se simt singuri pe lume, donand 2 Euro prin sms la 8848!”, a declarat Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D.

„De Sfântul Andrei, așteptăm copiii să vină să vadă spectacolul pe care l-am pregătit pentru ei și, în același timp, ne gândim și la micuții cu care viața nu a fost la fel de darnică și pe care trebuie să îi ajutăm. Un simplu SMS în valoare de 2 Euro la 8848 poate face
diferența. Haideți să fim solidari și să nu uităm că toți copiii au dreptul la o copilărie fericită”, a declarat Toader Păun,  realizatorul emisiunii Clubul de Seară, la Europa FM.

Evenimentul face parte din Campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, care in acest an se desfasoara într-un concept unic! Astfel, un post de televiziune, Kanal D, şi un post radio, Europa FM, vor sustine cauza Telefonului Copilului si printr-un maraton comun, acela al gândurilor bune către toţi copiii care au nevoie de ajutor.

La data de 30 noiembrie 2012, de Sfântul Andrei, emisiunile Kanal D si Europa FM vor fi dedicate campaniei “Un apel pierdut, o copilariepierduta”. Atmosfera din spatiul de joaca Zorky’s Planet, aflat in AFI Palace Cotroceni, va fi transmisa in direct, din ora in ora, de Kanal D si de Europa FM si se va bucura de prezenta vedetelor posturilor.

Copiii se vor putea juca, vor participa la concursuri cu premii, se vor bucura de prestatia unor coruri, ansambluri artistice si grupuri de copii: Minisong, BimBam Sunetul Muzicii, Alegretto, Meloritm, Andantino, Nostalgia, Stelutele Europei, Rainbow Kids, Copii Talentati, Mladite Ilfovene, Pasitos,  Gasca Zurli si Piticii. Ralu Ille, Marioara Man
Gheorghe, Cristina Vasiu si trupa Mandrele s-au alaturat si ei campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”  si vor sustine recitaluri la eveniment.

Cristina Vasiu va face cunoscut in aceasta zi speciala imnul campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

Anul acesta, Asociaţia Telefonul Copilului, Kanal D şi Europa FM răspund nevoilor copiilor printr-un nou demers de sprijin faţă de singura linie de asistenţă pentru copii şi părinţi la nivel  naţional, 116 111. Apelul comun este îndreptat către toţi românii care doresc să se implice pentru ca fiecare strigăt de ajutor să primească un răspuns la celălalt capăt al firului, la primul apel.

Printr-un singur SMS la 8848 în valoare de 2 euro putem face diferenţa între un răspuns de la primul apel şi un ton ocupat, pentru că fiecare apel pierdut poate însemna pierderea şansei de a schimba în bine viaţa unui copil.

“Dorim sa reamintim intregii lumi ca simbolul copilariei este joaca! Cu un sms la 8848, in valoare de 2 euro, putem da sansa mai multor copii sa se bucure de copilarie. La ATC dorim sa putem acorda ajutor fiecarui copil aflat in dificultate. De la primul apel ” a declarat Cătălina Florea, Director Executiv, Asociatia Telefonul Copilului.

ARTICOLE SIMILARE

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

realitatea

Topul celor mai comentate carti NECITITE

Keira Knightley, îngrijorată că dă prea mulți bani pe haine

realitatea

Victima DR. TRANCA e acum model sexy! FOTO provocatoare! A fost sau nu VIOL?

Adele a stabilit încă un record în Billboard Hot 100

realitatea

Dilemele lui Dan Sucu

realitatea

Scrie un comentariu