Home > Lifestyle > Stiri > Vedetele vorbesc despre cele mai proaste date-uri pe care le-au avut vreodată!

Vedetele vorbesc despre cele mai proaste date-uri pe care le-au avut vreodată!

Deşi au milione de fani, iar milioane de oameni şi-ar dori măcar să le vadă de aproape, vedetele de la Hollywood au parte de date-uri de care nu îşi aduc aminte cu prea mare plăcere. Pentru că nu toată lumea pare impresiontă de prezenţa lor. De-a lungul timpului, mai multe staruri au vorbit despre cele mai proaste întâlniri care se doareau amoroase, dar s-au dovedit dezastruoase.

Tina Fey. Un individ a invitat-o pe Tina să facă alpinism împreună. Întâlnirea s-a terminat la urgenţe pentru că individul a vrut să se dea mare în faţa ei şi a căzut de pe o stâncă.

Daniel Radcliffe. A declarat de nenumărate ori că nu ştie ce să vorbească cu o femeie. Pentru el, cel mai prost date a fost la un moment dat când, la a doua întâlnire, a vrut să o sărute pe fată, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi, în loc de gură, a pupat-o pe gât. Apoi i-a fost ruşine să se mai uite la ea.

Shia LaBoeuf şi Hilary Duff. Au avut o întâlnire unul cu celălalt şi la câţiva ani după au declarat că a fost unul dintre cele mai proaste momente trăite vreodată. Nu au dat detalii.

Selena Gomez. A ieşit în oraş cu un băieţel care nu a scos nici măcar o vorbă.

Jennifer Aniston. A ieşit în oraş cu un tip care a comanadat de mâncare înainte ca ea să ajungă la restaurant, întrebat-o toată seara de Brad şi Angelina, iar la final i-a spus că vor plăti nota împreună.

Jennifer Love Hewitt. La 25 de ani a ieşit în oraş cu un tip mai în vârstă. Acesta i-a adus cadou un tricou cu ‘N Sync.

Katherine Heigl. A ieşit în oraş cu instructorul de fitness care i-a dat o poză cu el şi a rugat-o să îi dea poza respectivă agentului ei pentru că îşi dorea să devină un actor celebru.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston
Imagini rare din casa lui Jennifer Aniston din Bel Air
Jennifer Aniston
Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului
Friends
Serialul Friends celebrează 25 de ani de la premieră
Jennifer Aniston
O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix

Comenteaza acest articol

Vedetele vorbesc despre cele mai proaste date-uri pe care le-au avut vreodată!

by realitatea   1 min
0