Home > Lifestyle > Stiri > Vedetele vorbesc despre cele mai proaste date-uri pe care le-au avut vreodată!

Vedetele vorbesc despre cele mai proaste date-uri pe care le-au avut vreodată!

Deşi au milione de fani, iar milioane de oameni şi-ar dori măcar să le vadă de aproape, vedetele de la Hollywood au parte de date-uri de care nu îşi aduc aminte cu prea mare plăcere. Pentru că nu toată lumea pare impresiontă de prezenţa lor. De-a lungul timpului, mai multe staruri au vorbit despre cele mai proaste întâlniri care se doareau amoroase, dar s-au dovedit dezastruoase.

Tina Fey. Un individ a invitat-o pe Tina să facă alpinism împreună. Întâlnirea s-a terminat la urgenţe pentru că individul a vrut să se dea mare în faţa ei şi a căzut de pe o stâncă.

Daniel Radcliffe. A declarat de nenumărate ori că nu ştie ce să vorbească cu o femeie. Pentru el, cel mai prost date a fost la un moment dat când, la a doua întâlnire, a vrut să o sărute pe fată, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi, în loc de gură, a pupat-o pe gât. Apoi i-a fost ruşine să se mai uite la ea.

Shia LaBoeuf şi Hilary Duff. Au avut o întâlnire unul cu celălalt şi la câţiva ani după au declarat că a fost unul dintre cele mai proaste momente trăite vreodată. Nu au dat detalii.

Selena Gomez. A ieşit în oraş cu un băieţel care nu a scos nici măcar o vorbă.

Jennifer Aniston. A ieşit în oraş cu un tip care a comanadat de mâncare înainte ca ea să ajungă la restaurant, întrebat-o toată seara de Brad şi Angelina, iar la final i-a spus că vor plăti nota împreună.

Jennifer Love Hewitt. La 25 de ani a ieşit în oraş cu un tip mai în vârstă. Acesta i-a adus cadou un tricou cu ‘N Sync.

Katherine Heigl. A ieşit în oraş cu instructorul de fitness care i-a dat o poză cu el şi a rugat-o să îi dea poza respectivă agentului ei pentru că îşi dorea să devină un actor celebru.

Articole asemanatoare
Friends
Serialul Friends celebrează 25 de ani de la premieră
Jennifer Aniston
O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix
pijamale
Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii
social media
A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri

Comenteaza acest articol

Vedetele vorbesc despre cele mai proaste date-uri pe care le-au avut vreodată!

by realitatea   1 min
0