Home > Lifestyle > Stiri > Victima a mafiotilor romani din Germania? FLOAREA LEONIDA, noi dezvaluiri!

Victima a mafiotilor romani din Germania? FLOAREA LEONIDA, noi dezvaluiri!

In Neu-Ulm, un orăşel şvab din Bavaria unde s-a nascut Einstein(!), se prostituează fosta  gimnastă Floarea Leonida (25 de ani). Roland Ströbele, de la Augsburger  Allgemeine Zeitung, dezvăluie că în localitatea germană e un paradis al  bordelurilor, dar că sunt mari probleme cu prostituţia ilegală: “E plin de  românce şi de bulgăroaice care o fac la negru, iar poliţia are mari probleme cu  mafioţii de aici, care controlează fetele”, spune ziaristul.

 • Jurnalistul Roland Ströbele a scris un articol în ziarul său, intitulat “Poliţia face presiuni asupra zonei Red Light District”, în care a notat că, în  ultimele luni, s-au efectuat mai multe controale în acel loc şi că s-au luat  măsuri radicale. Acesta a povestit şi pentru Libertatea cum stau lucrurile în  micul orăşel rău famat din Germania. Potrivit lui Roland, bandele de mafioţi  controlează prostituţia din această urbe unde îşi vinde trupul şi Leonida şi că e posibil ca fosta gimnastă să fie o victimă a clanurilor mafiote. “De-a lungul  timpului au fost multe probleme în acestă orăşel. La un moment dat, poliţia era  suprasolicitată şi nu avea personal să intervină în toate conflictele. Chiar un  membru al Parlamentului a trimis o scrisoare către Ministrul de Interne,  avertizând că volumul de muncă al funcţionarilor e disproporţionat în secţia de  poliţie Neu-Ulm faţă de numărul de cazuri”, a declarat Ströbele.
 • În plus, bordelul unde prestează Leonida e de mult în colimatorul  autorităţilor, aici petrecându-se în ultimul timp numeroase evenimente soldate  chiar şi cu decese. “Chiar pe 11 august, a avut loc o altercaţie între un grup  de est-europeni, probabil «impresarii» unor fete, şi forţele de ordine. S-au  folosit bâte şi răngi de fier, două persoane au fost rănite. Un automobil a fost  vandalizat. Poliţia a ajuns târziu, nu a putut reţine pe nimeni. De asemenea, în  iunie, un bărbat de 36 de ani a fost găsit mort într-o cameră a casei de  toleranţă. Se spânzurase în cadrul unui joc sexual sado-maso! Poliţia a deschis  o anchetă, dar verdictul a fost acelaşi: accident auto-erotic. În fine, în  martie, un client a semnalat faptul că i s-au furat în bordel o valiză şi un  laptop”, afirmă ziaristul. Potrivi acestuia, cele mai multe curve din  oraş sunt din România şi din Bulgaria, iar bandele care fac “legea” în  localitate şi care sunt extrem de agresive provin din estul Europei, cel mai  probabil şi din România

  Mai mult: Este gimnasta porno victima traficanților de carne vie? – Alte sporturi | Libertatea.ro

  Articole asemanatoare
  Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
  O MARTURIE in exclusivitate despre FLOAREA LEONIDA! Ce a facut ea PRIMA dintre colegele ei!
  De ce ajung SPORTIVII sa se prostitueze? Ce spun clientii gimnastei FLOAREA LEONIDA despre prestatiile ei la bordel!
  NADIA COMANECI despre scandalul de prostitutie FLOAREA LEONIDA

  Comenteaza acest articol

  Victima a mafiotilor romani din Germania? FLOAREA LEONIDA, noi dezvaluiri!

  by   2 min
  0