Tabu
FASHION

Victoria Beckham își imaginează o colecție pentru Mango

Nimic nu o poate opri pe Victoria Beckham: după o colaborare cu Breitling și dezvoltarea fulgerătoare a mărcii sale de cosmetice, ea anunță o colecție capsulă pentru Mango. 

Pe măsură ce se apropie cea de-a 40-a aniversare a mărcii Mango, Victoria Beckham se pregătește să dezvăluie o colecție capsule pentru brand, un amestec perfect de alură britanică curată cu o notă contemporană. O colaborare care glorifică croielile precise și originale, rochiile feminine și piese tricotate largi, dar care include și genți, pantofi și accesorii care vor deveni fără îndoială un must-have ale sezonului.

Victoria Beckham succede astfel altor talente precum Simon Miller, Camille Charrière și Pernille Teisbaek, care au colaborat recent și cu Mango, în jurul unor colecții îndrăznețe, inspiratoare și festive, destinate întregii comunități Mango.

Victoria Beckham a fost văzută în cârje la Săptămâna Modei de la Paris. Totul s-a întâmplat din cauza unei răni la picior suferită în urma unui accident de la sală.

Cel care a explicat situația a fost soțul Victoriei. David Beckham a spus că „micul accident al soției sale în sală a fost o pauză curată”, într-o postare pe Instagram. Nu e prima dată când vedeta apare în cârje. Ea a fost fotografiată mergând cu cârje și o orteză pentru picioare în februarie 2018.

Victoria Beckham a avut dintotdeauna grijă la picioarele ei, mai ales că în majoritatea încălțărilor poartă branțuri corectoare. De altfel ea a suferit și o intervenție chirurgicală pentru a modifica micile imperfecțiuni. Cu toate acestea accidentele par să nu poată fi prevăzute nici de astfel de vedete.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Trenduri de păstrat sau de upgradat pentru primăvară

realitatea

MET Gala 2024. Au fost anunțate tema și codul vestimentar 

Andreea Damian

La Domination Masculine … Fashion TABU!

realitatea

Jennifer Lopez sau Demi Moore?

realitatea

Mischa Barton, catastrofă vestimentară

realitatea

Cum să porți fusta plisată în această vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu