Home > Agenda > stiri > Victoria Beckham – mai sanatoasa, mai fericita

Victoria Beckham – mai sanatoasa, mai fericita

Victoria Beckham mănâncă mai mult, face jogging și merge mai rar la cumpărături. Se pare că mutarea la Los Angeles i-a prins bine fostei Spice Girls, pe care o vedem în ultimul timp ceva mai fericită, după cum recunoaște și vedeta, într-un interviu acordat The Sun.

Cunoscută pentru silueta subțire, expresia bosumflată și sumele mari dedicate cumpărăturilor, soția celebrului David Beckham insistă că și-a schimbat obiceiurile. De când s-a mutat la Los Angeles, în urmă cu un an, viața Victoriei pare că a devenit mai sănătoasă, iar vedeta pare mai fericită.

Victoria Beckham a participat recent la Săptămâna Modei la New York, unde creațiile sale au fost apreciate. "Îmi merge bine și sunt mulțumită. Sunt mândră de mine pentru că am muncit pentru ce am realizat, și, să fim realiști, fără a avea nevoie", spune vedeta. "Mă bucur și că am reușit să și zâmbesc câte puțin zilele astea", adaugă ea.

În perioada când a trăit în Spania, Victoria se simțea singură și inutilă, povestește ea, iar zvonurile potrivit cărora căsătoria sa avea probleme o afectau și mai mult. Nu făcea sport și se înfometa în fiecare zi încercând să-și mențină silueta.

Familia Beckham s-a mutat la Los Angeles în urma unui contract pe cinci ani semnat de David cu LA Galaxy. Deși echipa de fotbal nu are rezultate prea bune, meciurile se bucură de o popularitate mare, datorită celebrului fotbalist englez.

În ceea ce privește noua ei tunsoare, ce a făcut furori la New York, Victoria spune că nu a fost ideea ei, ci doar că i-a dat mână liberă stilistului. "Nu încerc să le copiez pe Audrey Hepburn sau pe Mia Farrow. Tot ce contează este că eu ador tunsoarea, e ușor de întreținut, și îi place și lui David", spune ea.

Citeste integral articolul pe Romantica.ro

Articole asemanatoare
regizorul-richard-stan-la-filmare
Regizorul Richard Stan a plecat în SUA să lucreze cu vedetele de la Hollywood
Spice Girls
Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime
Spice Girls
Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!
spice girls
Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Comenteaza acest articol

Victoria Beckham – mai sanatoasa, mai fericita

by realitatea   1 min
0