Tabu
lifestyle

Victoria Beckham – mai sanatoasa, mai fericita

Victoria Beckham mănâncă mai mult, face jogging și merge mai rar la cumpărături. Se pare că mutarea la Los Angeles i-a prins bine fostei Spice Girls, pe care o vedem în ultimul timp ceva mai fericită, după cum recunoaște și vedeta, într-un interviu acordat The Sun.

Cunoscută pentru silueta subțire, expresia bosumflată și sumele mari dedicate cumpărăturilor, soția celebrului David Beckham insistă că și-a schimbat obiceiurile. De când s-a mutat la Los Angeles, în urmă cu un an, viața Victoriei pare că a devenit mai sănătoasă, iar vedeta pare mai fericită.

Victoria Beckham a participat recent la Săptămâna Modei la New York, unde creațiile sale au fost apreciate. "Îmi merge bine și sunt mulțumită. Sunt mândră de mine pentru că am muncit pentru ce am realizat, și, să fim realiști, fără a avea nevoie", spune vedeta. "Mă bucur și că am reușit să și zâmbesc câte puțin zilele astea", adaugă ea.

În perioada când a trăit în Spania, Victoria se simțea singură și inutilă, povestește ea, iar zvonurile potrivit cărora căsătoria sa avea probleme o afectau și mai mult. Nu făcea sport și se înfometa în fiecare zi încercând să-și mențină silueta.

Familia Beckham s-a mutat la Los Angeles în urma unui contract pe cinci ani semnat de David cu LA Galaxy. Deși echipa de fotbal nu are rezultate prea bune, meciurile se bucură de o popularitate mare, datorită celebrului fotbalist englez.

În ceea ce privește noua ei tunsoare, ce a făcut furori la New York, Victoria spune că nu a fost ideea ei, ci doar că i-a dat mână liberă stilistului. "Nu încerc să le copiez pe Audrey Hepburn sau pe Mia Farrow. Tot ce contează este că eu ador tunsoarea, e ușor de întreținut, și îi place și lui David", spune ea.

Citeste integral articolul pe Romantica.ro

ARTICOLE SIMILARE

Radar cu vedete

realitatea

Nude make-up la premiile Grammy

realitatea

Lungul drum al carnivorului către vegan raw

realitatea

La 16 ani, romanca Bianca Gavrilas face senzatie cu ROCHIA DE PAIANJEN

Paris Hilton, furioasă pe paparazzi

realitatea

Dragos Bucurenci cauta om in echipa

realitatea

Scrie un comentariu