Home > Lifestyle > Stiri > Violatoarea Luminiţa Perijoc are ocazia să îl întâlnească pe Vin Diesel!

Violatoarea Luminiţa Perijoc are ocazia să îl întâlnească pe Vin Diesel!

Luminita Perijoc, faimoasa violatoare a taximetristului din Tulcea, a devenit, peste noapte vedetă. George Ciubotaru, un cunoscut regizor, vrea să o facă vedetă pe Luminiţa şi a anunţat că este dispus să îi ofere un rol în piesa “Micuţa Portugheză”.

În măsura în care aceasta va fi găsită nevinovată, are ocazia să îşi creeze un nume în teatru, este convins regizorul, care îi promite ca răsplată o întâlnire cu idolul ei, Vin Diesel.

“Personajul in cauza seamana izbitor cu Luminita din Tulcea. Are aceeasi predispozitie hiper-sexuala cu usoare tendinte de nimfomanie, pe care si le ascunde cu abilitate sub masca alter-egoului ei. Pe Luminita o vreau ca actrita in piesa noastra, in rolul principal. Departe de mine sa contest prestatia Andreei Podarescu, insa Andreea este foarte buna pe rolul pe care l-a avut pana la plecarea Roxanei Marinescu. Acela de personaj eminamente negativ. Revin la Luminita, ea, datorita asemanarii cu personajul, ma atrage din punct de vedere profesional. Ii pot chiar facilita, ca recompensa pentru aparitia in piesa de la Sankt Petersburg Pub, o intalnire cu idolul ei, Vin Diesel. Am lucrat cu actori ca Van Damme, Keanu Reeves, Alec Baldwin, Colin Firth sau Sharon Stone. Prin relatiile mele la casele de productii si studiourile din SUA, sunt incredintat ca ii putem aranja o intalnire cu Vin”, a declarat George Ciubotaru pentru STL.RO.

Articole asemanatoare
Cardi B
Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9
Fast & Furious
Vin Diesel pregătește Fast & Furious 9 cu o echipă de producţie feminină
Celebritati nascute pe 18 iulie!
Fast and Furious 6: Desene animate pe roţi

1 Response

  1. catalin

    esti o femei realmente fermecatoare si asi fi vrut sa fi fost eu an locul aluia teasi fi sadisfacut din orice puct de vedere si asi dori sa te cun cz se pote ???

Comenteaza acest articol

Violatoarea Luminiţa Perijoc are ocazia să îl întâlnească pe Vin Diesel!

by   1 min
1