Home > Lifestyle > Stiri > Amanta sotului NICOLETEI LUCIU e antrenoare de KANGOO JUMPS! Galerie FOTO

Amanta sotului NICOLETEI LUCIU e antrenoare de KANGOO JUMPS! Galerie FOTO

Si cele mai frumoase femei ajung sa fie inselate!? Amanta lui Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, a petrecut ceva timp pe yahtul acestuia ancorat intr-un port din Croatia, insa lucurile par sa fi degenerat conform imaginilor prezentate de Cancan TV, aparent barbatul lovind-o peste fata, dupa ce in prealabil o sarutase… Pe acelasi yaht a aparut pozata si Nicoleta in vara, etaland un trup superb!

Kinga Sebestyen este antrenoarea de fitness care a devenit celebră în România ca fiind ceaa intr care a introdus în ţara noastră Kangoo Jumps. Printre clienţii ei s-au numărat de-a lungul timpului şi celebrele surori Kardashian. Kinga a lucrat mult timp cu Kim Kardashian, careia i-a creat un  program special de remodelare cu ajutorul ghetelor Kangoo Jumps. Printre vedetele din România care au beneficiat de serviciile Kingăi se află Roxana Ciuhulescu, Mihaela Rădulescu, Dani Oţil şi Elena de la Mandinga.

Când a fost luată la întrebări în legătură cu imaginile incriminante în care apare alături de soţul Nicoletei Luciu, antrenoarea de fitness a avut o reacţie destul de ciudata. “Acolo eram cu prietenul meu din Ungaria. Nu ştiu despre ce e vorba. Am fost pe iaht, sunt eu şi prietenul meu acolo. Noi am băut acolo”, a spus Kinga în cadrul emisiunii Cancan TV.

Mai multe IMAGINI AICI!

Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!
NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate
Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!

1 Response

Comenteaza acest articol

Amanta sotului NICOLETEI LUCIU e antrenoare de KANGOO JUMPS! Galerie FOTO

by   1 min
1