Home > Lifestyle > Stiri > ZINA DUMITRESCU, despre viata la caminul de batrani: “Mănânc dulciuri şi bănănuţe”

ZINA DUMITRESCU, despre viata la caminul de batrani: “Mănânc dulciuri şi bănănuţe”


A avut o viaţă de vis, dar acum stă într-un cămin de bătrâni din Snagov. Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a vorbit pentru prima dată, la CanCan TV, din acest loc şi spune că se simte foarte bine şi îi place viaţa care o trăieşte.

“Îmi place în primul rând locul. Mă trezesc pe la 7 dimineaţa, pe la 9 e micul dejun, apoi urmează o plimbare în parc, apoi fac gimnastică zilnic pentru că mă ţine în formă, urmează masa de prânz, apoi cites, apoi cina după care mă uit la TV şi apoi la culcare. Cel mai mult mănânc cartofi prăjiţi. Am înotat o singură dată în piscină, e apa rece. Toată viaţa mea a fost roz şi continuă să fie aşa. Nu ştiu dacă e o cameră de 5 stele sau de lux. Important e că mă simt bine, ca şi cum aş fi acasă”, a spus Zina Dumitrescu în cadrul emisiunii CanCan TV.

“Nu am o dietă specială. Mănânc orice, mănânc foarte multe fructe, am nişte arderi bune şi nu pun pe mine. Îmi plac cartofii prăziţi, e mâncarea mea preferată. Aici nu gătesc, dar acasă la mine mai gătesc. Nu am nicio durere, nu mă doare nimic. Ciudat dar, nu mă doare nimic”, a povestit creatoarea de modă.

Articole asemanatoare
Cum să-ți decorezi casa în funcție de semnul zodiacal
Zina Dumitrescu are Alzheimer?
Drama: ZINA DUMITRESCU – scene din viata de azil!

Comenteaza acest articol

ZINA DUMITRESCU, despre viata la caminul de batrani: “Mănânc dulciuri şi bănănuţe”

by   1 min
0