Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

WHAT’S UP si-a altoit iar iubita!

WHAT’S UP a reusit sa-si scoata iubita din pepeni din nou. S-a intamplat joi dupa amiaza, la Mamaia, cand artistul i-a varsat Siminei o intreaga o punga cu floricele in cap. Tot scandalul a fost surprins de paparazzi. Simina s-a suparat foc, s-a ridicat de pe sezlong si s-a retras la un bar de pe plaja. La inceputul acestui an, Simina si What’s UP s-ar fi batut pe strada cu shaorma. A fost o disputa cu de toate, inclusiv o vitrina sparta, insa iubirea celor doi a rezistat: s-au impacat in cele din urma si au dat vina pe shaorma.

Si de data aceasta artistul si iubita lui au facut pace, sub ochii paparazzilor. What’s UP a incercat din rasputeri s-o convinga sa-l ierte si chiar a reusit. Simina l-a imbratisat cu foc, iar apoi au mers impreuna in mare, conform www.stirileprotv.ro.

Artistul si-a impresionat apoi iubita dupa ce i-a scris pe nisip ca o iubeste si i-a desenat si o inimioara.

Bucuros ca pana la urma vacanta a continuat fara probleme, What’s UP,  desi avea numai un leu in buzunar, si-a luat o bere pe datorie si s-a racorit in fata Siminei. Desi afara erau peste 30 de grade, artistul nu a impartit-o cu iubita lui. Simina a ramas cu ochii-n soare si s-a consolat cu ce i-a mai ramas din punga cu floricele

ARTICOLE SIMILARE

“Andreea Marin a dat dovada de…ţărănie” – Vezi cine o face praf pe Zana

Cea mai veche rețetă culinară din lume a fost descifrată – are 4000 de ani

realitatea

Ciocolata te ajută să slăbeşti

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

realitatea

Amanta lui Elan Schwarzenberg a ajuns la DNA. Vezi pentru ce este anchetata!

Muzica POP chiar sună la fel și n-are legătură cu faptul că ai îmbătrânit

Scrie un comentariu