Home > Lifestyle > WHAT’S UP si-a altoit iar iubita!

WHAT’S UP si-a altoit iar iubita!

WHAT’S UP a reusit sa-si scoata iubita din pepeni din nou. S-a intamplat joi dupa amiaza, la Mamaia, cand artistul i-a varsat Siminei o intreaga o punga cu floricele in cap. Tot scandalul a fost surprins de paparazzi. Simina s-a suparat foc, s-a ridicat de pe sezlong si s-a retras la un bar de pe plaja. La inceputul acestui an, Simina si What’s UP s-ar fi batut pe strada cu shaorma. A fost o disputa cu de toate, inclusiv o vitrina sparta, insa iubirea celor doi a rezistat: s-au impacat in cele din urma si au dat vina pe shaorma.

Si de data aceasta artistul si iubita lui au facut pace, sub ochii paparazzilor. What’s UP a incercat din rasputeri s-o convinga sa-l ierte si chiar a reusit. Simina l-a imbratisat cu foc, iar apoi au mers impreuna in mare, conform www.stirileprotv.ro.

Artistul si-a impresionat apoi iubita dupa ce i-a scris pe nisip ca o iubeste si i-a desenat si o inimioara.

Bucuros ca pana la urma vacanta a continuat fara probleme, What’s UP,  desi avea numai un leu in buzunar, si-a luat o bere pe datorie si s-a racorit in fata Siminei. Desi afara erau peste 30 de grade, artistul nu a impartit-o cu iubita lui. Simina a ramas cu ochii-n soare si s-a consolat cu ce i-a mai ramas din punga cu floricele

Articole asemanatoare
În 2019, în România, era să citim o carte despre cum să-ți bați copilul
Gelos ca sotia face un copil cu alt barbat, VIOREL LIS a batut-o pe OANA in mijlocul strazii!
MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014
Alex Velea și What’s Up “au împărțit” garderoba cu David Beckham și George Clooney

Comenteaza acest articol

WHAT’S UP si-a altoit iar iubita!

by   1 min
0