Tabu
CULTURE

Workshop – Recunostinta, Acceptare, Constienta

Pe 17 decembrie, intre orele 17:30 si 22, Nicoleta Svarlefus si Astrocafe va asteapta la un workshop in cadrul caruia veti invata sa va infrangeti temerile, sa va eliberati creativitatea si sa va debarasati de energia negativa acumulata de-a lungul anului 2015, pentru a intra in noul an cu forte proaspete si cu spiritul pregatit pentru nou si neprevazut, pentru necunoscut si…pentru voi insiva!

2015 a fost unul dintre cei mai intensi, plini si provocatori ani, pentru multi dintre noi, prin schimbarile si experientele inedite pe care le-a continut. Totusi nicicand nu am primit mai multa constienta apropo de cine suntem. Indiferent ca am experimentat despartiri, schimbari bruste si totale ale realitatii, “pierderi”, aparente stagnari in realitatea fizica sau pur si simplu trairi noi si de o intensitate fara precedent, toate au fost calatorii pretioase in interior. Ne-am confruntat cu rezistentele noastre, ne-am incrancenat, am fost pusi fata in fata cu fricile si inhibitiile cele mai ascunse si puternice. In acelasi timp, ne-am ridicat deseori cu si mai multa constienta din fiecare traire si spatiu, din fiecare moment de durere sau de incercare. Si cu mai multa iubire.

Dar… fie alegem sa primim anul 2016 ca pe un DAR si devenim astfel creatori de posibilitati si alegeri infinite chiar acum, sau ne putem supara pe noi, pe anul 2015, pe lume, pe viata, si caram dupa noi toate aceste emotii, in 2016. Ca si cand am avea pantofii murdari pe talpa si lasam urme peste tot, la fel se intampla cand nu completam o relatie cu ceva sau cineva… ducem toate resentimentele, frustrarile, fricile, mai departe si repetam scenariul.

De aceea, ne propunem aceasta seara de constientizare si acordare la noile energii, la contextul de viata prezent, la ACUM, intr-un spatiu al recunostintei, iertarii, binecuvantarii a tot si toate cele traite. Un spatiu al intelepciunii. In inima noastra.

Pentru rezervari: [email protected] sau 0758 088 168 – Cristina Ciobanu – asistent si organizator workshop;

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 20 ianuarie

realitatea

Premiile BAFTA 2020: Filmul cu cele mai multe nominalizări

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Un istoric le bate miliardarilor de la Davos obrazul pentru că evită plata impozitelor

Dora Constantinovici

Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie

Celebritati nascute pe 23 iunie!

realitatea

Scrie un comentariu