Tabu
FASHION

Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi

Prima editie Romania Fashion Festival, s-a desfasurat la Oradea, sambata, 28 Noiembrie in cadrul salii de evenimente Ambasador Oradea.

Organizat de Catalromania_fashion_festival_a_transformat_Oradea_in_capitala_modei_pentru_o_ziina Burlo Events, evenimentul a reunit nume importante ale showbizului si fashionului romanesc, cei mai buni designeri, fashion bloggeri, precum si Oficialitati ale judetului Bihor.

Catalin Botezatu, in calitate de invitat special, cat si prezentatorii Vica Blochina, Cristina Cioran si Raul Popa, au renuntat la onorariul lor, in scopul sustinerii cauzei caritabile a evenimentului. Sromania_fashion_festival_a_transformat_Oradea_in_capitala_modei_pentru_o_zi1how-ul sa desfasurat la un nivel de clasa, respectand astfel toate cerintele pentru a se clasa in topul festivalurilor de moda din Romania. In cadrul festivalului au fost prezentate Colectii ale designerilor precum: Vera Voss by Natalia Neag, Alis by Alina Sabau, Felba, Giuliano Sabau, Divos by Doru Mocanu, Antoanelle, Monica Anton, Spencer by Ciprian Craciun, Pusa Ciucle si Cielle by Cristina Trandafir.

Acestia au fost premiati prin inmanarea trofeului Romania Fashion Festival, iar cea mai buna Colectie a fost premiata de catre Catalin Botezatu, oferindu-i astfel, Alinei Sabau posibilitatea de a participa la London Fashion Week. O alta Colectie apreciata de catre designer, atat ca si colectie cat si ca si show, a fost cea a oradencei Natalia Neag, care semneaza brandul Vera Voss.

Pentru evenimromania_fashion_festival_a_trasformat_Oradea_in_capitala_modei_pentru_o_zi2ent, au fost create 400 de locuri, care au fost epuizate, astfel sala de evenimente care a gazduit RFF, a fost plina, iar printre spectatori s-au regasit si numerologul Anatol Basarab sau Designerul Rita Muresan.

Designerului Catalin Botezatu a avut parte de un moment de emotie, atunci cand i s-a pregatit o surpriza, din partea organizatoarei. Catalina Burlo a tinut sa il premieze pe designer, pentru activitatea de excelenta in domeniul fashionului si implicare in actiuni caritabile, aceasta declarand ca, parte din reusita ei in calitate de organizator i se dromania_fashion_festival_a_transformat_oradea_in_capitala_modei_pentru_o_zi4atoreaza designerului.

Trio-ul de succes al prezentatorilor, format din Vica Blochina, Cristina Cioran si Raul Popa, a fost indelung aplaudat de catre public. In urma evenimentului Romania Fashion Festival, s-a strans suma de aproximativ 20.000 lei, donatii de geamuri si Usi pvc, precum si intreg necesarul de Instalatii sanitare si ceramica, care vor sprijini realizarea proiectului Tabara de copii defavorizati – Turnul de apa, Initiat de Fundatia Fapte Bune.

“Doresc sa le multumesc tuturor celor care mi s-au alaturat in acest proiect de suflet. Romania Fashion Festival a insemnat o reala provocare pentru mine, precum si un nou drum. Muncesc la acest proiect de 3 luni, dar a meritat. Am fost impresionata de numarul mare de public care si-a aratat deschiderea in spre acest festivromania_fashion_festival_a_trasformat_oradea_in_capitala_modei_pentru_o_zi3al si imi propun sa creez o traditie a acestui eveniment. Multumesc sponsorilor, partenerilor, designerilor, modelelor, bloggerilor, fundatiei Fapte Bune pentru ca mi-au dat ocazia sa le sprijin acest proiect, dar mai ales, multumesc Catalin Botezatu, Vica Blochina, Cristina Cioran si Raul Popa, pentru increderea acordata si pentru deschiderea voastra spre actiunile caritabile.Ne vedem in 2016, cu o editie plina de noi surprize.” a declarat Catalina Burlo, organizatoarea si detinatoarea Romania Fashion Festival.

 

ARTICOLE SIMILARE

Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă

Andreea Damian

Trend alert: culori nestemate

realitatea

Genti din pluta – Un accesoriu deosebit, ce poate crea o stare de spirit buna unei femei

realitatea

Jurnalul unei fashioniste: Muzele modei intra sub girul guvernamental. De la Yohji Yamamoto la Dilek Hanif

realitatea

Jean Paul Gaultier face lenjerie intima

realitatea

Natasha Poly, Matrioska la Colette

realitatea

Scrie un comentariu