Tabu
Image default
lifestyle

Zanele de la Amadeus, superbe in fote romanesti!

Artistele din trupa AMADEUS au sustinut un recital de neuitat la Stuttgart, pe scena Targului International de Turism CMT STUTTGART, impresionand vizitatorii sositi din intreaga lume. Cvartetul a promovat valorile Romaniei, atat prin muzica interpretata, cat si prin tinutele vestimentare. ANDREEA RUNCEANU, PATRICIA CIMPOIASU, BIANCA GAVRILESCU si NAOMI ANELIS au purtat haine de inspiratie traditionala, stilizate de LILIANA TUROIU, lector universitar la Universitatea de Arte. “Am avut croite special pentru acest eveniment patru fote stilizate, cuprinse in talie de brauri brodate. Am avut o aparitie spectaculoasa, fotele fiind elemente contrastante din imaginea noastra de ansamblu, alaturi de instrumentele noastre. Multumita franjurilor cusute la baza fotelor, coregrafia noastra a fost si mai spectaculoasa in lumina reflectoarelor”, declara Patricia Cimpoiasu, artista care canta la violoncel in trupa Amadeus, la randul ei absolventa a cursurilor de stilism vestimentar.

Nu este pentru prima data cand Amadeus reprezinta Romania cu brio peste hotare. De-a lungul celor 14 ani de cariera, artistele au concertat pe trei continente, atat la evenimente ce promovau tara noastra ca destinatie turistica si culturala, cat si la festivaluri de muzica internationale.

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey, beată pe scenă

realitatea

Miley Cyrus, distrusa de vestea asta

SORA ELENEI GHEORGHE s-a maritat! E GRAVIDA in luna a patra

Mega-licitație ecologică, suspectă de poluare

realitatea

Familia lui Michael Jackson a primit custodia temporară a celor trei copii ai megastarului

realitatea

Wanderlust – o noua comedie in regia lui David Wain

1 comentariu

Zanele de la Amadeus, superbe in fote romanesti! | Femininne 23 January 2015 at 16:38

[…] Artistele din trupa AMADEUS au sustinut un recital de neuitat la Stuttgart, pe scena Targului International de Turism CMT STUTTGART, impresionand vizitatorii sositi din intreaga lume. Cvartetul a promovat valorile Romaniei, atat prin muzica interpretata, cat si prin tinutele vestimentare. ANDREEA RUNCEANU, PATRICIA CIMPOIASU, BIANCA GAVRILESCU si NAOMI ANELIS au purtat haine de inspiratie traditionala, stilizate de LILIANA TUROIU, lector universitar la Universitatea de Arte. “Am avut croite special pentru acest eveniment patru fote stilizate, cuprinse in talie de brauri brodate. Am avut o aparitie Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu