Tabu
Image default
lifestyle

Povestirile întunecate ale lui Luke Arnold din serialul “Vele Negre”

Suntem siguri ca deja te-ai indragostit de acest serial. Piratii din Vele Negre sunt cat de reali se poate.  Serialul precede povestea scrisa in Treasure Island, iar personaje precum Capitanul Charles Vane, Jack Rackham si Anne Bonny au existat in realitate si au ramas in istorie ca pirati care operau in Caraibe. Pentru a va demostra ca actorii sunt dedicati personajelor lor si ca muncesc din rasputeri pentru a le portretiza cat mai bine, avem sa va spunem un lucru pe care punem pariu ca nu-l stiati despre Luke Arnold, cel care-l il interpreteaza pe vestitul John Silver.

Este foarte aratos! Ups! Cred ca asta stiati deja. Acum serios! Este un spadasin profesionist si creeaza coreografii special pentru lupte cu sabii. Se pare insa ca ai nevoie de mai multe aptitudini pentru a fi pirat, asa ca l-am rugat pe Luke sa ne impartaseasca din experientele sale de la filmari. “Am facut un antrenament intensiv de trei saptamani inainte de a incepe filmarile pentru primul sezon. Mi-a schimbat viata! Dupa ce eram propriu-zis distrusi in antenamentul de sala, mergeam direct la antrenamentele de lupta care durau ore multe. Au fost si alte lucruri “micute” care ma tineau ocupat, precum vorbitul in limba spaniola si catarari pe franghii, navigatie si vaslit, scrisul… cu pana. De multe ori le faceam pe toate in acelasi timp chiar.”

Chiar daca Luke doar interpreteaza un pirat, asta nu il tine departe de pericole. “In al doilea episod a trebuit sA evadez de pe o corabie facand o saritura in apa, care s-a soldat cu o aterizare pe burta. S-a cam lasat cu dureri si s-a inflamat pana la sfarsitul zilei” isi aminteste resemnat actorul.

ARTICOLE SIMILARE

Forest Whitaker se pregătește să regizeze un film despre viața și cariera lui Louis Armstrong

realitatea

Stilist de gene: „Dacă extensiile nu sunt aplicate corect, riști să rămâi fără genele naturale”

Oana

Noaptea Muzeelor

realitatea

Expoziție de artă la Class Living

realitatea

Marți 13

realitatea

SOC in lumea modei: Dolce si Gabbana, condamnati la INCHISOARE!

1 comentariu

Povestirile întunecate ale lui Luke Arnold din serialul “Vele Negre” | Femininne 24 January 2015 at 21:27

[…] Este foarte aratos! Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu