Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Zi tristă pentru Adelina Pestrițu. Și-a pierdut cea mai bună prietenă: „Nu a mai putut fi salvată de medici”

Ziua de 14 februarie 2021 a fost extrem de grea pentru Adelina Pestrițu. Cățelușa vedetei, Nobby, a încetat din viață.

Bruneta i-a anunțat fanii de pe Instagram că Nobby a murit. „Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby.” a scris Adelina Pestrițu pe o fotografie cu patrupedul său, în vârstă de 11 ani.

De ce a murit patrupedul

Adelina a revenit apoi cu o altă postare și a explicat de ce a încetat din viață cățelușa. Se pare că aceasta suferea de multiple afecțiuni și nu a mai putut fi salvată de medici.

„Nobby a avut cancer metastazic, tumori, AVC. Unde mai pui și cei 11 ani care la animăluțe înseamnă 77”, a explicat Adelina moartea cățelușei ei dragi, pe contul ei de Instagram. Adelina Pestrițu a pierdut-o pe Nobby chiar de Ziua Îndrăgostiților, care de acum înainte va fi una tristă pentru ea. „Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot, pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a scris fosta prezentatoare TV.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine cântă (mascat) în SUA atât de bine încât mingile sar singure în coșul NBA

Dora Constantinovici

Inna a pozat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

Tabu Tabu

Jennifer Lopez părăsește America. E timpul să-și îndeplinească VISUL

Andreea Damian

Un stick USB funcțional a fost găsit în materiile fecale înghețate ale unui leopard de mare

realitatea

China “creează doi miliardari pe săptămână” potrivit unui raport financiar

realitatea

PASTILA DE ARTĂ ⎢ Ședință de spiritism cu pictorul James Tissot

Ciocîrlan

Scrie un comentariu